Ελλάδα

ΕΛΓΟ- ΔΗΜΗΤΡΑ: Μέχρι τις 7 Ιανουαρίου οι αιτήσεις για εγγραφή στο Μητρώο των Γεωργικών Συμβούλων

Τι ισχύει για όσους θέλουν να εγγραφούν στο Μητρώο των Γεωργικών Συμβούλων του ΕΛΓΟ- ΔΗΜΗΤΡΑ και να ενταχθούν στο Εθνικό Σύστημα Παροχής Συμβουλών σε Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις (ΣΠΣΓΕ).

Προθεσμία μέχρι και τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου έχουν οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να εγγραφούν στο Μητρώο των Γεωργικών Συμβούλων του ΕΛΓΟ- ΔΗΜΗΤΡΑ και να ενταχθούν στο Εθνικό Σύστημα Παροχής Συμβουλών σε Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις (ΣΠΣΓΕ). Η αίτηση θα κατατίθεται μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://agroadvisors.elgo.gr, ενώ τυχόν ερωτήματα υποβάλλοται στην ηλεκτρονική διεύθυνση kalexaki@elgo.gr.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, δυνατότητα πιστοποίησης ως Γεωργικοί Σύμβουλοι έχουν:

– Οι κάτοχοι πτυχίου Γεωπόνου, Κτηνιάτρου, Δασολόγου, Περιβαλλοντολόγου, Γεωλόγου, Μηχανικού Περιβάλλοντος, Οικονομολόγου, Οινολόγου, Τεχνολόγου Γεωπονίας, Τεχνολόγου Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος, των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων της χώρας (ΑΕΙ-ΑΤΕΙ) ή αναγνωρισμένων ισότιμων τίτλων σπουδών σχολών της αλλοδαπής.

– Οι κάτοχοι των ανωτέρω πτυχίων που είναι εργαζόμενοι στο Δημόσιο ή στον ευρύτερο δημόσιο τομέα ή την αυτοδιοίκηση και τους φορείς της, υπό οποιαδήποτε σχέση εργασίας και τα μέλη του Διδακτικού Επιστημονικού Προσωπικού των Ανώτατων Εκπαιδευτικών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων (ΑΕΙ-ΑΤΕΙ) στο πλαίσιο των καθηκόντων τους και των αρμοδιοτήτων της υπηρεσίας ή του φορέα για τον οποίο εργάζονται (των ιδίων ειδικοτήτων).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Για ανθρωποκτονία παραπέμπεται το ζευγάρι που ξυλοκόπησε τον 64χρονο σε γλέντι στην Αρκαδία - «Τον κλωτσούσε δίχως έλεος, να τιμωρηθούν»
Από συνέργεια σε συναυτουργία σε ανθρωποκτονία αναβαθμίστηκε η κατηγορία για την 35χρονη σύζυγο. Η ίδια ισχυρίζεται πως απλώς απώθησε το θύμα και πως ο άντρας της ήταν σε άμυνα
Ο 64χρονος που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου και η κόρη του
Συγκλονίζει η 16χρονη που έπεσε θύμα βιασμού από 38χρονο στην Πάτρα - «Μαμά με πείραξε»
«Μην ανησυχείς εγώ θα είμαι ο μπαμπάς σου, εγώ σ’ αγαπάω, θα λες εμένα μπαμπά», της έλεγε ο 38χρονος που προφυλακίστηκε για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της - Νέα καταγγελία εις βάρος του για βιασμό 8χρονης
Μια κοπέλα κλαίει 2