Πολιτική

Προϋπολογισμός: “Σκοτώθηκαν” Μητσοτάκης – Βούτσης! Βαριές κουβέντες – video

Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκος Βούτσης πρωταγωνίστησαν σε έναν άγριο καυγά στην Βουλή, με αφορμή μια υπόδειξη του αρχηγού της ΝΔ σε βουλευτή που "άναψε τα αίματα"!

Όλα κυλούσαν σχετικά… ήρεμα κατά την διάρκεια της ομιλίας που απηύθυνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής, πριν την ψήφιση του προϋπολογισμού. Ο Νίκος Βούτσης μέχρι να… ανάψει η φωτιά είχε παρέμβει μόνο μία – δυο φορές για να ζητήσει από το Σώμα να κάνει ησυχία.

[read4more]

Ωστόσο κάποια στιγμή μια “σπίθα” αρκούσε! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνθηκε σε μια βουλευτή της αντιπολίτευσης, δείχνοντας με τον τρόπο του ότι ενοχλήθηκε από την συμπεριφορά της.

Οργισμένος ο αρχηγός της ΝΔ τόνισε: “Είπατε κάτι; Αν είστε κουρασμένη μπορείτε να περάσετε έξω“!

Αμέσως… παρενέβη ο Νίκος Βούτσης, λέγοντας: “Παρακαλώ μην κάνετε υποδείξεις”!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνέχισε απευθυνόμενος στην βουλευτή: “Υποδείξεις τέτοιες όχι σε μένα! Να περάσετε έξω!“.

Ο Νίκος Βούτσης… επέμεινε: “Κύριε πρόεδρε, εγώ προεδρεύω. Δεν προεδρεύετε εσείς. Και δι’ εμού να μιλάτε”.

Να κάνετε σωστά την δουλειά σας“, επανήλθε ο αρχηγός της ΝΔ, συμπληρώνοντας πως “φέρεστε ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και όχι της Βουλής. Αρκετά πια! Αν δεν μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας κατεβείτε κάτω”.

“Αφήστε αυτό το ύφος”, έλεγε ο Νίκος Βούτσης, “δεν θα μου υψώνετε εμένα τον τόνο της φωνής σας” απαντούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Για να συνεχίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας “κατεβάστε τον τόνο της φωνής σας τώρα, αν δεν μπορείτε να επιβάλλετε την τάξη θα την επιβάλω εγώ”.

Εκεί πέταξε νέο “καρφί” προς τον Νίκο Βούτση ότι συμπεριφέρεται έτσι επειδή βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, για να λάβει την απάντηση από τον πρόεδρο της Βουλής πως “εσείς βρίσκεστε 4 χρόνια σε προεκλογική περίοδο“.

Δείτε το βίντεο με την απίστευτη ένταση που είχαν Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκος Βούτσης

Δείτε καρέ – καρέ την ένταση μέσα από τον φωτογραφικό φακό

Βούτσης Μητσοτάκης mitsotakis voutsis Μητσοτάκης - Βούτσης

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Αυξάνουμε τις ροές LNG από τις ΗΠΑ, μέσω Ελλάδας, προς ΝΑ Ευρώπη και Ουκρανία
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα συνδέει τις αυξημένες ροές υγροποιημένου φυσικού αερίου με την ενεργειακή και εθνική ασφάλεια, προαναγγέλλοντας επαφές σε Βουκουρέστι και Σόφια για τον «Κάθετο Διάδρομο»
Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Κοντογεώργης: Κάθε εβδομάδα παράτασης του πολέμου, μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις σε ανάπτυξη και πληθωρισμό
Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ απέκλεισε εκ νέου το σενάριο πρόωρων εκλογών και συνέδεσε την πορεία της οικονομίας με τη διάρκεια της κρίσης στη Μέση Ανατολή
Θανάσης Κοντογεώργης
Κυριάκος Μητσοτάκης για Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών: «Απαντούμε με πράξεις σε ένα αίτημα δεκαετιών»
Σύσκεψη στο Μαξίμου για τα επόμενα βήματα μετά την ψήφιση του νόμου ίδρυσης της ΑΣΠΤ, του πρώτου δημόσιου ανώτατου ιδρύματος στη χώρα για τη δραματική, την ορχηστική και τη μουσική τέχνη
Κυριάκος Μητσοτάκης