Κόσμος

Τσουνάμι Ινδονησία: Σοκάρει ο τραγουδιστής της μπάντας που “κατάπιαν” τα ορμητικά νερά

Σοκ έχουν προκαλέσει σε όλο τον κόσμο οι εικόνες από το καταστροφικό τσουνάμι στην Ινδονησία, που κόστισε τη ζωή σε πάρα πολλούς ανθρώπους.

Ένα από τα βίντεο που έχουν προκαλέσει αίσθηση είναι αυτό με την μπάντα που ενώ παίζει μουσική, ξαφνικά εξαφανίζεται από τα ορμητικά νερά του τσουνάμι.

Πρόκειται για τους Seventeen οι οποίοι έπαιζαν στο παραλιακό κέντρο Tanjung Lesung στην Ινδονησία. ο τραγουδιστής, Riefian Fajarsyah είναι ζωντανός, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο κάποια μέλη της μπάντας που έχασαν τη ζωή τους.

Ο μπασίστας Άουαλ “Μπάνι” Πουρμπάνι, ο μάνατζερ Όκι Ουιτζάγια, ο κιθαρίστας Χέρμαν Σικουμπάνγκ και το μέλος της παραγωγής Ουτζάνγκ.

“Χάσαμε τον Μπάνι και τον μάνατζερ Όκι”, δηλώνει ο βασικός τραγουδιστής του συγκροτήματος Ρίφιαν “Ίφαν” Φαγιάρσιαχ σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα του προς τους θαυμαστές τους το οποίο ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Παράλληλα εκπρόσωπος της PLN δήλωσε σε συνέντευξη ότι 29 εργαζόμενοι και συγγενείς τους πέθαναν και 13 αγνοούνται.

Οι επιζώντες έλαβαν τις πρώτες βοήθειες σε κλινικές, αλλά δεν μπορούν να επιστρέψουν στην Τζακάρτα γιατί είναι αποκλεισμένες οι οδικές αρτηρίες, δήλωσε μάνατζερ του συγκροτήματος, προσθέτοντας ότι συγκλονίστηκαν “διότι πολλοί από τους παρευρισκόμενους είχαν πάρει μαζί τις οικογένειές τους (…) Λέγανε ιστορίες και διασκέδαζαν στην παραλία και δεν το περιμέναμε αυτό”.

Άλλα μέλη της μπάντας αγνοούνται, όπως αγνοείται και η γυναίκα του. Γι αυτό ο Riefian ανήρτησε μια κοινή φωτογραφία τους γράφοντας “σήμερα είναι τα γενέθλιά σου. Γρήγορα σπίτι…”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Hari ini kamu ulang tahun, aku mau ucapin langsung, cepet pulang sayang @dylan_sahara

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Riefian Fajarsyah (@ifanseventeen) στις

Θυμηθείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βιρτζίνια Τζιουφρέ: «Με βίασε γνωστός πρωθυπουργός» – Η αποκαλυπτική βιογραφία του θύματος του Τζέφρι Επστάιν
«Ο πρωθυπουργός γελούσε όταν με πόναγε και ηδονιζόταν περισσότερο όταν τον ικέτευα να σταματήσει. Με βίασε πιο άγρια από οποιονδήποτε άλλο πριν» είχε γράψει η γυναίκα στο βιβλίο της
Βιρτζίνια Τζούφρε
Ο Ντόναλντ Τραμπ ρίχνει τους τόνους μετά τις φονικές ισραηλινές επιδρομές στη Γάζα – «Η κατάπαυση του πυρός παραμένει σε ισχύ»
45 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις χθεσινές επιδρομές - Μέλος της αμερικανικής κυβέρνησης θα πάει «τις επόμενες ημέρες» στο Ισραήλ για να αποτιμήσει την κατάσταση
Ντόναλντ Τραμπ
Κύπρος: Ποιος είναι ο Τουφάν Ερχιουρμάν – Ο νέος «ηγέτης» στα Κατεχόμενα που εκτόπισε τον εκλεκτό του Ερντογάν
Ο νέος «πρόεδρος» στα Κατεχόμενα δεν υιοθετεί τη λύση των δύο κρατών στο Κυπριακό και τάσσεται υπέρ των διαπραγματεύσεων για λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας.
Τουφάν Ερχιουρμάν
Μουσείο του Λούβρου: Η ιστορική κλοπή, το βίντεο ντοκουμέντο και πού επικεντρώνονται οι έρευνες – Ανεκτίμητη η αξία των κλεμμένων κοσμημάτων
Η εισαγγελέας του Παρισιού, Λορ Μπεκό, αποκάλυψε νέα στοιχεία για τη θεαματική κλοπή στο Μουσείο του Λούβρου – Οι δράστες είχαν σχεδιάσει κάθε λεπτομέρεια με εντυπωσιακή ακρίβεια
Σετ κοσμημάτων
Το Ισραήλ «επιστρέφει» στην εκεχειρία μετά το μπαράζ επιθέσεων κατά της Χαμάς στη Γάζα – «Πάγωσε» η μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας
Τα σχέδια εκεχειρίας που συμφωνήθηκαν στις 10 Οκτωβρίου στο αιγυπτιακό θέρετρο Σαρμ Ελ Σέιχ φαίνεται ότι, ανά πάσα στιγμή, μπορεί να τιναχτούν στον αέρα
Πυκνοί καπνοί έπειτα από τις αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας