Κόσμος

Ερντογάν: Έρευνα σε βάρος κορυφαίων ηθοποιών – Κατηγορούνται ότι κάλεσαν σε νέο πραξικόπημα!

Έρευνα με εντολή Ερντογάν σε βάρος δύο κορυφαίων Τούρκων ηθοποιών. Κατηγορούνται ότι τάχθηκαν υπέρ ενός νέου πραξικοπήματος.

Οι ηθοποιοί Μετίν Ακπινάρ και Μουτζντάτ Γκεζέν κλήθηκαν για ανάκριση, μετά τις πληροφορίες τουρκικών ΜΜΕ ότι εξύβρισαν τον Ερντογάν και “παρότρυναν σε πραξικόπημα και θάνατο του προέδρου”, επισήμανε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, επικαλούμενο την ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του δημόσιου εισαγγελέα της Κωνσταντινούπολης.

Οι Ακπινάρ και Γκεζέν εμφανίστηκαν την Παρασκευή (21.12.2018) σε ένα talk show στο τηλεοπτικό δίκτυο Halk TV.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Ακπινάρ είπε ότι η Τουρκία πρέπει να εκλέξει μια δημοκρατική κυβέρνηση, ειδάλλως “οι ηγέτες της θα κρεμαστούν από τα πόδια ή θα δηλητηριαστούν στα κελιά και θα πεθάνουν”.

Νωρίτερα, σήμερα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επέκρινε τους ηθοποιούς χωρίς να αναφέρει τα ονόματά τους, λέγοντας: “Δεν είναι αληθινοί ηθοποιοί. Θα πληρώσουν γι’ αυτό”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ντόναλντ Τραμπ: «Είμαστε πολύ κοντά σε πυρηνική συμφωνία με το Ιράν» – Πτώση άνω του 3% για τις τιμές του πετρελαίου
«Είμαστε σε μια πολύ σοβαρή διαπραγμάτευση με το Ιράν για μακροπρόθεσμη ειρήνη. Πιστεύω πως πλησιάζουμε στη σύναψη μιας συμφωνίας», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος
Ντόναλντ Τραμπ
Ο πρόεδρος του Χάρβαρντ θα μειώσει τον μισθό του μετά τις περικοπές στη χρηματοδότηση που αποφάσισε ο Τραμπ
Η κυβέρνηση Τραμπ έχει στοχοθετήσει πανεπιστήμια τα οποία κατηγορεί πως προωθούν μια αριστερή ατζέντα, πιέζοντάς τα να σταματήσουν πρωτοβουλίες για τη διαφορετικότητα
Το Πανεπιστήμιο Χάρβαντ
Ο Τραμπ ίσως επισκεφθεί την Τουρκία την Παρασκευή, αν υπάρξει πρόοδος στις ρωσο – ουκρανικές συνομιλίες
«Θέλουμε να δούμε τον πόλεμο να τελειώνει και νομίζω ότι έχουμε μια ευκαιρία να το πετύχουμε» είπε - Αλαλούμ με τις σημερινές συναντήσεις στην Τουρκία - Απόφαση Ζελένσκι μετά την συνάντηση με Ερντογάν
REUTERS
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
1