Ελλάδα

“Αστακός” η Αθήνα για την επίσκεψη Μέρκελ! 2.000 αστυνομικοί στους δρόμους!

Δρακόντια μέτρα έχει προγραμματίσει η Ελληνική Αστυνομία για την αυριανή επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, στην Αθήνα, η οποία θα ολοκληρωθεί μεθαύριο το μεσημέρι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, για την υλοποίηση των μέτρων ασφαλείας θα χρησιμοποιηθούν πάνω από 2.000 αστυνομικοί όλων των υπηρεσιών, ενώ θα κλείνουν οι δρόμοι κατά τις μετακινήσεις της κ. Μέρκελ, αφού πρώτα θα ελέγχεται πολύ σχολαστικά κάθε διαδρομή που πρόκειται να ακολουθήσει.

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται σύσκεψη στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, όπου συζητούνται οι τελευταίες λεπτομέρειες για την εφαρμογή των μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των άλλων συζητιέται και η απαγόρευση των συγκεντρώσεων που έχουν αναγγελθεί για αύριο στις 18.00 στο κέντρο της Αθήνας.

Σημειώνεται ότι συγκεντρώσεις έχουν προαναγγείλει για αύριο, η ΛΑ.Ε, ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αντιεξουσιαστές και η Χρυσή Αυγή.

Οσον αφορά στα μέτρα της Τροχαίας, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο, κατά το διήμερο (10 και 11-1-2019) της επίσημης επίσκεψης της στη χώρα μας της Καγκελαρίου της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της Αττικής. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Από τη διεύθυνσή Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα αποκαλυπτικά μηνύματα του 63χρονου πριν πυροβολήσει τον κουμπάρο του στη Θεσσαλονίκη - «Ήθελε να με βγάλει από την μέση»
«Τον απείλησα ότι θα τον σπάσω στο ξύλο. Ήθελα να τον φοβερίσω να σταματήσει να ασχολείται με την γυναίκα μου», λέει ο φερόμενος ως δράστης που αναζητείται από τις αρχές
Περιπολικό της αστυνομίας σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια απαγορεύουν δημοσιεύματα για την ιδιωτική ζωή και την περιουσία τους – Η ανακοίνωση
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, επιφυλασσόμαστε να προβούμε άμεσα στις αναγκαίες νόμιμες ενέργειες κατά παντός υπευθύνου»
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια 2
«Ευθύνη της πολιτείας η προστασία των Πανεπιστημίων», σημειώνει η πρυτανεία της Νομικής Σχολής για την άγρια επίθεση κουκουλοφόρων
«Η διοίκηση της σχολής ενημέρωσε αμέσως την Ελληνική Αστυνομία για το συμβάν, η οποία ανταποκρίθηκε αλλά όταν έφτασε στο κτίριο, οι εισβολείς είχαν εξαφανιστεί»
O χτυπημένος διδακτορικός φοιτητής της Νομικής Σχολής Αθήνας