Πολιτική

Πηγές ΝΔ: Μνημείο κοινοβουλευτικού αυτοεξευτελισμού η δήλωση Κατρούγκαλου

Για πλήρης αυτογελοιοποίηση της κυβέρνησης-κουρελού με αφορμή τις δηλώσεις Κατρούγκαλου κάνουν λόγο πηγές της ΝΔ.

Σύμφωνα με τις πηγές της ΝΔ η καταγέλαστη δήλωση του κ. Κατρούγκαλου ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτονται, λέει, να μην ψηφίσουν κάποιες από τις δικές τους συνταγματικές προτάσεις, από φόβο μήπως τις ψηφίσει και η ΝΔ, θα μείνει στην Ιστορία ως μνημείο κοινοβουλευτικού αυτοεξευτελισμού: Είναι η πρώτη φορά που μια κυβέρνηση όχι μόνον ομολογεί ότι θα χάσει τις επόμενες εκλογές, αλλά ότι ο αντίπαλός της θα έχει και την αυτοδυναμία.

[read4more]

Για να ολοκληρωθεί η πλήρης αυτογελοιοποίηση της κυβέρνησης-κουρελού, προτείνουμε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που θα καταψηφίσουν τις προτάσεις τους, να πάνε μετά, όλοι μαζί, και για γκαζόζες αναφέρουν πηγές προσκείμενες της ΝΔ.

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή τη σκέψη που αποκάλυψε μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο κ. Γιώργος Κατρούγκαλος για να αποτραπεί ένα τέτοιο ανοικτά υπαρκτό ζήτημα είναι να μην ψηφίζουν όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ (!) ώστε να μην πάρει και στις δύο ψηφοφορίες 180 ψήφους και να χρειάζονται 180 ψήφους στην αναθεωρητέα Βουλή! Χαρακτηριστικά ο κ. Γιώργος Κατρούγκαλος ανέφερε «μας εξαναγκάζουν αν κάνουμε πράγματα που από άλλες συνθήκες θα αξιολογούνταν αλλιώς ως μη συμβατά…».

Πηγές της ΝΔ απαντούν ότι η συνταγματική μοχθηρία του ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται και ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο θα συνιστά συνταγματικό αυτοεξευτελισμό. «Αν το αντέχουν χαλάλι τους» λένε χαρακτηριστικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης για υποκλοπές: Ήττα της ΝΔ η απόφαση της δικαιοσύνης – Προ ημερησίας και εξεταστική ζητεί το ΠΑΣΟΚ
Έκτακτη συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για το Predator
Νίκος Ανδρουλάκης 7
Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Όχι» της πλειοψηφίας σε παράταση εργασιών
Η αντιπολίτευση ζήτησε συνέχιση με κατ’ αντιπαράσταση εξέταση μαρτύρων και κλήση νέων, επικαλούμενη τις έρευνες της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας - Λαζαρίδης: «Δεν θα συντηρήσουμε τη σκανδαλολογία»
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ
Νίκος Ανδρουλάκης για Predator: «Ήττα του παρακράτους» η απόφαση του δικαστηρίου – Έκτακτη συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για δικαίωση της μηνυτήριας αναφοράς του (Ιούλιος 2022), ασκεί κριτική στο Μαξίμου και στους δικαστικούς χειρισμούς και ζητεί από τον πρωθυπουργό εντολή στην ΕΥΠ για εκτέλεση της απόφασης του ΣτΕ
Νίκος Ανδρουλάκης 10
Επίθεση Μητσοτάκη σε Σαμαρά: «Eπαγγελματίες ανησυχούντες» όσοι ζουν με ηττοπαθή μανία καταδίωξης
«Ας μην ταράζονται κάποιοι επαγγελματίες ανησυχούντες και ας μην αναζητούν τάχα παγίδες στις ρήτρες των συμφωνιών» τόνισε ο πρωθυπουργός στην εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο
υπουργικό συμβούλιο
72
Ο Εμανουέλ Μακρόν έρχεται στην Αθήνα τον Απρίλιο για τη νέα αμυντική συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας
Σύμφωνα με την «Καθημερινή», ο Γάλλος πρόεδρος αναμένεται να έρθει στην Αθήνα στις 22 ή τις 23 Απριλίου, όταν και θα μπουν οι σχετικές υπογραφές για την ανανέωση της Συμφωνίας Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης για τη Συνεργασία στην Άμυνα και την Ασφάλεια
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Εμανουέλ Μακρόν