Πολιτική

«Φωτιές» άναψε ο Ψαριανός, με την παρουσία του σε κομματική εκδήλωση της ΝΔ

Τις φήμες ότι ο Γρηγόρης Ψαριανός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το επιτελείου της οδού Πειραιώς για τη συμπερίληψή του στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις προσεχείς εθνικές εκλογές βάλθηκε να… επιβεβαιώσει ο ίδιος. Ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού έδωσε το παρών σε κομματική εκδήλωση της ΝΔ στη Φιλοθέη, όπου φωτογραφήθηκε μάλιστα μαζί τους Πέτρο Τατσόπουλο και Σάκη Μουμτζή, καθώς και άλλα «γαλάζια» στελέχη και η φωτογραφία αυτή κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ήταν η πρώτη φορά έτσι, μετά την αποχώρησή του από το Ποτάμι, κατά την οποία ο κ. Ψαριανός φανέρωσε τις προθέσεις του. Η παρουσία του, ωστόσο, στην εκδήλωση της Β3 ΝΟΔΕ της ΝΔ προκάλεσε εκνευρισμό στο Ποτάμι, το οποίο σε ανακοίνωσή του τα έβαλε με τον Άδωνι Γεωργιάδη: «Είναι ο μάνατζερ των μετεγγραφών Ψαριανού-Αμυρά στη ΝΔ», υποστήριξε η Σεβαστουπόλεως, αφού είναι γνωστό πως και ο Γιώργος Αμυράς συζητάει το ενδεχόμενο να είναι ξανά υποψήφιος με τη ΝΔ (σ.σ.: ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής το 2014).

Στην ίδια ανακοίνωση, μάλιστα, το Ποτάμι υποστηρίζει ειρωνικά πως ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι τυπικά αρμόδιος για τις λίστες των υποψηφίων της ΝΔ, αλλά εν τέλει θα πρέπει ν’ απαντήσει – όπως υποστηρίζει στην ανακοίνωση το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη – εάν πήρε αυτή την αρμοδιότητα ή απλώς «καπελώνει» τους υπόλοιπους αρμόδιους στη ΝΔ, συμπεριλαμβανομένου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κατά πληροφορίες, ο κ. Ψαριανός πράγματι συμπεριλαμβάνεται στις προκαταρκτικές επιλογές Μητσοτάκη για το ψηφοδέλτιο κάποιας από τις περιοχές της Β΄ Αθήνας, αλλά η υποψηφιότητά του δεν πρόκειται ν’ ανακοινωθεί νωρίτερα από την προκήρυξη των εκλογών. Αποτελεί, ωστόσο, και μια υποψηφιότητα που φαίνεται να διχάζει τον κομματικό μηχανισμό και κυρίως τους «παλιούς» της ΝΔ, οι οποίοι – όπως συμβαίνει πάντοτε σε αντίστοιχες περιπτώσεις – εμφανίζονται εξαιρετικά επιφυλακτικοί έως και εχθρικοί απέναντι σε οποιαδήποτε νέα υποψηφιότητα. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για τον κ. Ψαριανό, συνεπώς τίποτε δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης από τα καμένα της Πάτρας: Εξοργιστική η αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης – Η φωτιά μπήκε σε συνοικίες της 3ης μεγαλύτερης πόλης
«Μπορούμε καλύτερα και μπορούμε με πολιτική αλλαγή απέναντι σε αυτή την αλαζονική και αναποτελεσματική Κυβέρνηση» τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής
Νίκος Ανδρουλάκης
1
Κωνσταντίνος Τασούλας για τον θάνατο του Απόστολου Βεσυρόπουλου: «Είχε ακόμη πολλά να προσφέρει»
«Με αισθήματα βαθιάς θλίψης πληροφορηθήκαμε την αδόκητη απώλεια του Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας», ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Κωνσταντίνος Τασούλας