Πολιτική

Θεοδωράκης για Πετρόπουλο: Ντροπή, μόνο ντροπή!

Την οργισμένη αντίδραση του Σταύρου θεοδωράκη προκάλεσαν όσα είπε την Πέμπτη στην Βουλή ενώπιον μικρών μαθητών ο υφυπουργός Εργασίας, Τάσος Πετρόπουλος.

«Ναι, οι άνθρωποι έπαψαν να τρώνε από τα σκουπίδια και να αυτοκτονούν επειδή ο Πετρόπουλος και οι όμοιοί του έσκισαν τα μνημόνια και φόρεσαν υπουργικά κοστούμια. Ντροπή, μόνο ντροπή! Πάψτε να ψεκάζετε με τις ιδεοληψίες σας τουλάχιστον τα παιδιά. Έλεος», έγραψε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Δείτε την ανάρτηση

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πετρόπουλος χαρακτήρισε τα παιδιά «τυχερά» επειδή δεν πρόλαβαν να δουν τις εποχές… πριν τον ΣΥΡΙΖΑ, που ο κόσμος «έτρωγε από τα σκουπίδια και είχαν μειωθεί οι γάτες και οι σκύλοι».

«Η θνησιμότητα στην Ελλάδα, την περίοδο 2010 έως και το 2014, αυξήθηκε κατά 18% και οι αυτοκτονίες πολιτών ανήλθαν στο 7,2%. Η εικόνα των κάδων απορριμμάτων που άνθρωποι έψαχναν στα σκουπίδια, στην Αθήνα που είχαν εξαφανιστεί οι γάτες και οι σκύλοι, είναι μια εικόνα που δεν προλάβατε να δείτε εσείς παιδιά, αλλά είναι μια εικόνα που ήταν πραγματική και η οποία έχει εκλείψει. Αντιμετωπίσαμε μια ανθρωπιστική κρίση στη χώρα και με δυσκολίες δημιουργήσαμε όρους για να τα καταστήσουμε αυτά παρελθόν», είπε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας: «Δείτε μια φωτογραφία του Πίρι Ρέις και θα καταλάβετε γιατί δεν συζητήθηκε στο ΚΥΣΕΑ»
«Η άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων εντάσσεται στον κύκλο των αιφνιδιαστικών ασκήσεων που διεξάγονται κάθε χρόνο, δεν έχουν σχέση με το Πίρι Ρέις, που δεν απασχόλησε το ΚΥΣΕΑ» σημείωσε
Ο Νίκος Δένδιας
7
Ανδρέας Λοβέρδος για την ένταξή του στη ΝΔ: Επιλογή μου να στηρίξω τη σταθερότητα – Οι πολίτες δεν βλέπουν τον Νίκο Ανδρουλάκη ως εναλλακτική
«Δεν φοβάμαι τίποτα. Ο πολιτικός είναι για να σκέφτεται και να δρα, όχι να φοβάται. Με τον κ. Μητσοτάκη, είχαμε συμφωνήσει πως οι ανακοινώσεις θα γίνουν είτε λίγο πριν, είτε λίγο μετά τη ΔΕΘ», επεσήμανε.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος
104
Τέσσερις μήνες αναμονής στον ΣΥΡΙΖΑ για το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα: Οι σύμμαχοι και οι αντίπαλοι
Ο πρώτος που το έκανε ήταν ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος είπε ότι δεν θα πρέπει να γίνει άλλη διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ, χρεώνοντας με τον τρόπο του στον Αλέξη Τσίπρα μία νέα εσωκομματική κρίση
Ο Αλέξης Τσίπρας 2
Όλο το παρασκήνιο της προσχώρησης του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - Η «μάχη» του κέντρου από τη ΝΔ
Ο Α. Λοβέρδος είχε εδώ και πολύ καιρό επαφές με την Πειραιώς, ενώ ήδη από τα μέσα Ιουλίου, σε συνέντευξή του είχε δηλώσει σιβυλλικά ότι «στις επόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές ως υποψήφιος θα είμαι παρών»
Ανδρέας Λοβέρδος και Κυριάκος Μητσοτάκης 22