Κόσμος

Ερντογάν για S-400: “Και θα τους αγοράσουμε και θα τους ενεργοποιήσουμε”!

"Η Τουρκία δεν μπορεί να αποσυρθεί από τη συμφωνία για τους S-400 με τη Ρωσία", διαβεβαιώνει ο πρόεδρος Ερντογάν, στέλνοντας σαφή μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Δεν είναι δυνατόν η Τουρκία να αποχωρήσει από τη συμφωνία που σύναψε με τη Ρωσία για την αγορά του πυραυλικού αμυντικού συστήματος S-400, διαβεβαίωσε σήμερα ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Πιο ξεκάθαρος δεν γίνεται ο “σουλτάνος”!

Ο Ερντογάν έκανε τη δήλωση αυτή κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο HaberTurk.

Ερωτηθείς εάν είναι δυνατόν η Τουρκία να αγοράσει τους S-400, αλλά να μην τους ενεργοποιήσει, ο Τούρκος πρόεδρος απάντησε ότι αυτό δεν γίνεται.

Η Ουάσιγκτον έχει προειδοποιήσει την Άγκυρα ότι η προμήθεια των S-400 από τη Ρωσία θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τις αμυντικές συμφωνίες μεταξύ των δύο χωρών συμμάχων στο ΝΑΤΟ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σοκ στη Γαλλία: Ζευγάρι κρατούσε κλεισμένη μια 45χρονη και τη βασάνιζε επί χρόνια – Την έπλεναν με χλωρίνη και την τάιζαν χυλό με απορρυπαντικό πιάτων
Η 45χρονη γυναίκα «εξαφανίστηκε» για τις αρχές από τον Απρίλιο του 2022, όταν εκδόθηκε το διαζύγιό της, κοιμόταν σε μια ξαπλώστρα, έκανε την ανάγκη της σε ένα δοχείο ή σε πλαστικές σακούλες
Αστυνομία
Νικολά Σαρκοζί: Απειλές θανάτου και προσβολές την «τρομακτική» πρώτη νύχτα στη φυλακή – «Μικρέ Νικολά, δείξε μας το κεφάλι σου, ξέρουμε τα πάντα»
Μετά τα βίντεο που κυκλοφόρησαν, δύο αστυνομικοί της υπηρεσίας προστασίας VIP, τη SDLP, βρίσκονται στο διπλανό κελί του πρώην προέδρου της Γαλλίας και τον φρουρούν όλο το 24ωρο
Νικολά Σαρκοζί
«Ήθελα να εξαφανίσω τον καταυλισμό υποστηρικτών του Βούτσιτς» λέει ο δράστης των πυροβολισμών στη Σερβία - Ήταν υπάλληλος της κρατικής υπηρεσίας πληροφοριών
Ο πρόεδρος της Σερβίας άφησε υπονοούμενα για πολιτικά κίνητρα υποστηρίζοντας ότι «το επεισόδιο αποτελεί συνέπεια των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων που κάνουν οι φοιτητές και η αντιπολίτευση»
Σέρβοι αστυνομικοί ασφαλίζουν την περιοχή μπροστά από το Κοινοβούλιο στο Βελιγράδι.