Πολιτική

Εκλογές 2019: Μίνι… αντάρτικο από τους “53” για τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ!

Το newsit.gr έχει το παρασκήνιο από την χθεσινή συνεδρίαση της ΚΕ του κόμματος, με το ζήτημα των υποψηφίων σε ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές να δημιουργεί τριβές!

Την άποψη ότι τα ψηφοδέλτια του κυβερνώντος κόμματος θα πρέπει να έχουν το στίγμα του ΣΥΡΙΖΑ και όχι της Προοδευτικής Συμμαχίας εξέφρασαν χθες, Τρίτη 09.04.2019, στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ στελέχη της ομάδας των 53.

“Τριβές” στον ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, χωρίς να εκφράσουν αντιρρήσεις στο θέμα της διεύρυνσης του κόμματος και στην υλοποίηση του εν λόγω “ανοίγματος” για την δημιουργία της Προοδευτικής Συμμαχίας, τα στελέχη των “53” εμφανίστηκαν επιφυλακτικά στο να μπουν στο ευρωψηφοδέλτιο και σε αυτό των εθνικών εκλογών, μέλη και στελέχη που προέρχονται από κόμματα με “βεβαρημένο” παρελθόν.

Click4more: Ευρωεκλογές 2019: Ιδού οι νέοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖA

Να σημειωθεί εδώ πως οι ίδιοι άνθρωποι αρχικά είχαν εκφράσει επιφυλάξεις για την υποψηφιότητα του Πέτρου Κόκκαλη αλλά και του Γιάννη Μουζάλα, εξαιτίας της πολιτικής που ακολουθούσε ο τελευταίος στο μεταναστευτικό.

Να υπενθυμιστεί εδώ, πως στην “κίνηση των 53” συμμετέχουν “βαριά” κυβερνητικά και κομματικά στελέχη, όπως ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο πρώην υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης και πολλοί άλλοι…

Ρεπορτάζ: Ελένη Καλογεροπούλου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 1
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 34
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα
Παύλος Μαρινάκης για φωτιές: 10 ψέματα της αντιπολίτευσης – Απαντήσεις στους πολίτες
«Δυστυχώς, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, τα κόμματα της αντιπολίτευσης βλέπουν τις τραγικές στιγμές αγωνίας των πολιτών, ως ευκαιρία για να ξεδιπλώσουν το αντιπολιτευτικό τους μένος»
Ο Παύλος Μαρινάκης 7
Κεφαλογιάννης κατά Πελετίδη για τις φωτιές στην Πάτρα: Ζητούσε 112 και μετά προέτρεπε τους πολίτες να μην εφαρμόζουν τις εντολές
«Ο Δήμος Πατρέων στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων σε όλα τα επίπεδα - Άκουσα τον Δήμαρχο κ. Πελετίδη να ενθαρρύνει τους πολίτες να μην εφαρμόσουν τις οδηγίες του 112»
Καμένα αυτοκίνητα στην Πάτρα 221