Πολιτική

Ευρωεκλογές 2019: Ποιοι αντικαθιστούν τους Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε ποιοι θα είναι οι αντικαταστάτες των βουλευτών που παραιτήθηκαν για πολιτευτούν στις ευρωεκλογές 2019.

Μετά τις παραιτήσεις του πρώην προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη, και των βουλευτών Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου και Κατερίνας Μάρκου προκειμένου να συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές 2019, τις έδρες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταλάβουν η κ. Ζωή Ράπτη και ο κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Να σημειωθεί πως ο Γιάννης Μιχελάκης γνωστοποίησε στη ΝΔ ότι δεν επιθυμεί να ορκιστεί βουλευτής, ούτε να διεκδικήσει την εκλογή του στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Παράλληλα η ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για την τροπολογία σχετικά με τους υποψηφίους ευρωβουλευτές. «Απορρίπτοντας την ντροπιαστική τροπολογία που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή για να επιτρέψει στην κ. Ελενα Κουντουρά, τον κ. Παν. Κουρουμπλή και τον κ. Σπ. Δανέλλη να παραμείνουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και αν δεν εκλεγούν ευρωβουλευτές, τα στελέχη της ΝΔ που διεκδικούν την είσοδό τους στην ευρωβουλή παραιτήθηκαν σήμερα από το ελληνικό κοινοβούλιο, όπως είχαν άλλωστε προαναγγείλει», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης για Πάνο Ρούτσι: Έχω ευθύνη ως υπουργός, ανησυχώ – Τον παρακαλώ να μας αφήσει να τον εξετάσουμε
«Έχω ζητήσει από το ΕΚΑΒ κάθε μέρα να του κάνει εξετάσεις βιοχημικές, πίεση, καρδιάς και λοιπά. Ο κος Ρούτσι κάθε μέρα αρνείται», τόνισε ο υπουργός Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης 14
Λάουρα Κοβέσι: «Το θέμα της διαφθοράς δεν είναι μόνο ελληνικό» - Τι είπε για Τέμπη, ΟΠΕΚΕΠΕ και επιχείρηση «Καλυψώ»
«Πρέπει να αλλάξει το άρθρο 86 του Συντάγματος και ο νόμος περί ευθύνης υπουργών» τόνισε η Ευρωπαία εισαγγελέας και υπογράμμισε πως «η Δικαιοσύνη δεν μπορεί να μετατραπεί σε ριάλιτι σόου»
Η Ευρωπαία εισαγγελέας Λάουρα Κοβέσι
101