Πολιτική

Κίνημα Αλλαγής: «Φουλ μηχανές» για την τρίτη θέση

«Φορτσάρουν» εν όψει της κυριακάτικης μάχης στο Κίνημα Αλλαγής, με την κεντρική ομιλία της Φώφης Γεννηματά στην Αθήνα να είναι προγραμματισμένη γι' αύριο το απόγευμα στην Πλατεία Κοτζιά.
Τις τελευταίες ώρες υπάρχει αισιοδοξία στη Χαριλάου Τρικούπη ότι το Κίνημα Αλλαγής μπορεί να εξασφαλίσει την τρίτη θέση, όπως φαίνεται και από τις δημοσκοπήσεις, αλλά και οι υποψήφιοί του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές να καταγράψουν αξιοπρεπείς επιδόσεις.
Η τακτική την οποία ακολουθούν πάντως παραμένει αυτή του διμέτωπου απέναντι στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ. «Είμαστε μπροστά σε μια αποφασιστική μάχη, για να μην επιτρέψουμε στον κ. Βέμπερ και τον κ. Μητσοτάκη να συνεχίσουν τις βαθιά συντηρητικές πολιτικές που διαλύουν την Ευρώπη. Για να μην επιτρέψουμε στον κ. Τσίπρα και στη χαοτική Αριστερά να μας οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα», δήλωσε χαρακτηριστικά η κυρία Γεννηματά κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ.
Την Παρασκευή, εξάλλου, η πρόεδρος του ΚινΑλ θα κλείσει την προεκλογική της εκστρατεία από τη Θεσσαλονίκη, ενώ μία μέρα νωρίτερα ο Γιώργος Παπανδρέου θα περιοδεύσει στη Θράκη. Στον αγώνα έχουν ριχτεί όλα τα κορυφαία στελέχη, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να δίνει κεντρική ομιλία χθες βράδυ στο Περιστέρι και να καλεί «για την ανατροπή και την ολική επαναφορά της Δημοκρατικής Παράταξης». Όπως τόνισε, εξάλλου, η τρίτη θέση για το ΚινΑλ είναι σημαντική, διότι ερμηνεύεται πρώτα απ’ όλα ως ήττα της Χρυσής Αυγής και ότι, ειδικά για τις εθνικές εκλογές, το μέλλον του τόπου δεν μπορεί να διασφαλίσει μια αυτοδύναμη μονοκομματική κυβέρνηση.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
Αναφερόμενος σε προηγούμενη επίσκεψή του στο νοσοκομείο Λαμίας, έκανε λόγο για «τη μέρα που η γνωστή συμμορία της μιζέριας, έκανε τόσο μεγάλα επεισόδια ώστε στο τέλος επενέβη η ΕΛΑΣ»
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
Παρέμβαση Σαμαρά για το κλείσιμο 204 υποκαταστημάτων του ΕΛΤΑ - «Αποδυναμώνει την παρουσία του κράτους, η απόφαση να επανεξεταστεί»
«Να καταλάβουν λοιπόν οι υπεύθυνοι, ότι μια τέτοια απόφαση αποδυναμώνει σε όλη τη χώρα την αίσθηση της αναγκαίας παρουσίας του κράτους, πολύ περισσότερο ανάμεσα στους πιο αδύναμους»
Ο Αντώνης Σαμαράς 50