Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Ζώδια 31 Μαϊου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 31/05

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Παρασκευή 31 Μαϊου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 31 Μαϊου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα πρέπει να επιβληθείς στα συναισθήματά σου και να επικεντρωθείς αποκλειστικά στην εργασία σου με τον Πλούτωνα να τονίζει τις προσπάθειές σου. Ακόμη κι όταν πρόκειται για την προσωπική σου σχέση θα πρέπει να ακολουθήσεις την άμεση και ανοιχτή προσέγγιση. Αν ασχολείσαι με την έρευνα σε κάποιον επιστημονικό τομέα, τη μηχανολογία ή τα ηλεκτρονικά, μπορεί να καταλήξει σε μια αντισυμβατική ιδέα σήμερα, που θα έχει μια μικρή γεύση ιδιοφυΐας ή τρέλας.

ΤΑΥΡΟΣ
Η καριέρα σου, εάν σχετίζεται με το μάρκετινγκ, τον τουρισμός, τα ακίνητα, καθώς και με την επισκευή κατοικιών ή τη διακόσμηση, μπορεί να λάβει μια θετική στροφή με το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιό σου. Στην προσωπική σου ζωή χρειάζεται λίγο μεγαλύτερη προσοχή, γιατί ένα ενδεχόμενο πείσμα από το ταίρι σου μπορεί να προκαλέσει μια δική σου άκαμπτη στάση και τα πράγματα να ακολουθήσουν μια πορεία εκτός ελέγχου.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις