Πολιτική

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Παραδοχή ήττας από την Ρένα Δούρου!

Τελικά... παραδοχή ήττας! Η Ρένα Δούρου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook που "λέει" πολλά.

Κι ενώ δεν υπήρχε σαφής εικόνα για τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, η Ρένα Δούρου έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook.

Click4more: Εκτίμηση Singular: Πατούλης στην Αττική – Μπακογιάννης στην Αθήνα! Ζέρβας στην Θεσσαλονίκη! – Μεγάλο το ποσοστό της αποχής!

Αρχικά δεν ήταν απολύτως σαφές αν η ανάρτηση αποτελούσε παραδοχή ήττας ή… κάτι άλλο, αλλά η Περιφερειάρχης Αττικής που μάχεται με τον Γιώργο Πατούλη, ανέφερε:

“Σας ευχαριστώ όλες και όλους που μας αγκαλιάσατε“, συνοδεύοντας την φράση αυτή με μία… καρδούλα κι ένα emoticon με το σήμα της νίκης.

Λίγη ώρα μετά ήρθε και η εκτίμηση της Singular Logic, η οποία δείχνει άνετη νίκη του Γιώργου Πατούλη, συνεπώς το post της Ρένας Δούρου ήταν όπως φαίνεται… αποχαιρετιστήριο όσον αφορά στην θητεία της ως Περιφερειάρχης Αττικής.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Ρένα Δούρου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το ΠΑΣΟΚ ζητά τον Γιώργο Μυλωνάκη να καταθέσει στην επιτροπή του ΟΠΕΚΕΠΕ
«Έχουν προκύψει νέα στοιχεία που αποδεικνύουν την εμπλοκή του στην υπόθεση του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ» αναφέρουν στην επιστολή τους προς τον πρόεδρο της εξεταστικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ οι τέσσερις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ
Ο Γιώργος Μυλωνάκης
Γιώργος Φλωρίδης: Σύντομα η εισαγγελική απόφαση για την εκταφή της σορού του γιου του Πάνου Ρούτσι
«Με βάση και αυτό το νομικό περιθώριο που περιγράφει ο εισαγγελέας του ΑΠ, η εξέλιξη θα μπορούσε να είναι να γίνει η εκταφή έστω και με έμμεσο τρόπο, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είναι το παιδί του»
Ο Πάνος Ρούτσι 8
Το «c’est la vie» του Μητσοτάκη για την συνάντηση του Ερντογάν που δεν έγινε ποτέ και οι πραγματικοί λόγοι που εκνεύρισαν τον Τούρκο πρόεδρο
«Έχω συναντηθεί με τον πρόεδρο Εργοντάν επτά φορές από τότε που έγινα πρωθυπουργός. Δεν επρόκειτο πάντα για εύκολες συναντήσεις» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης - Ερντογάν 25