Πολιτική

Παπαδημούλης: Άθλια μικροπολιτική από τον Μητσοτάκη για το ΚΥΣΕΑ

«Η επιλογή της ΝΔ να επιτίθεται, μέσω ΜΜΕ, στον Αλέξη Τσίπρα για την σύγκληση του ΚΥΣΕΑ, είναι θλιβερή και κατώτερη των περιστάσεων» σημειώνει ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο κ. Παπαδημούλης τονίζει ότι η «μεθόδευση, προφανώς με εντολή Κυριάκου Μητσοτάκη, “βγάζει μάτι”».

Σε διαδοχικές αναρτήσεις του στο Twitter, ο κ. Παπαδημούλης αναφέρει:

«Η Τουρκική προκλητικότητα στην Κυπριακή ΑΟΖ, απαιτεί κοινή στάση Αθήνας-Λευκωσίας, εγρήγορση, ψυχραιμία, ομοψυχία και ενίσχυση των διεθνών μας ερεισμάτων. Η επιλογή της ΝΔ να επιτίθεται, μέσω ΜΜΕ, στον Αλέξη Τσίπρα για την σύγκληση του ΚΥΣΕΑ, είναι θλιβερή και κατώτερη των περιστάσεων».

Και προσθέτει: «Η δε μεθόδευση, προφανώς με εντολή Κ. Μητσοτάκη, “βγάζει μάτι”! Την “βρώμικη δουλειά” αναλαμβάνουν τα, φιλικά προς την ΝΔ, ΜΜΕ, οι ακραίοι της ΝΔ και κάποιοι κολλητοί δημοσιογράφοι. Ο δε πρόεδρος, το παίζει “μετριοπαθής” και κήρυκας της “ενότητας για το μέλλον”. ‘Αθλια μικροπολιτική!».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Alco: Νίκος Δένδιας και Κυριάκος Πιερρακάκης οι πιο επιτυχημένοι Υπουργοί της Κυβέρνησης
Στο ερώτημα «ποιον εμπιστεύεστε για Πρωθυπουργό», ο Κυριάκος Μητσοτάκης (28%) διατηρεί μεγάλο προβάδισμα από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, ωστόσο με μεγάλη διαφορά προηγείται ο... κανένας (35%)
Ο Νίκος Δένδιας και ο Κυριάκος Πιερρακάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν καταγράφουμε απλώς το πρόβλημα της στέγασης, το αντιμετωπίζουμε με στοχευμένα μέτρα
«Η Κυβέρνηση αναπτύσσει συνολικά 40 δράσεις συνολικού προϋπολογισμού άνω των 6,5 δισ. ευρώ για τη στεγαστική κρίση», σημειώνει ο Πρωθυπουργός σε άρθρο του στο ηλεκτρονικό Onside της ΟΝΝΕΔ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 1
Σωκράτης Φάμελλος για τη μήνυση από την Ομάδα Αλήθειας: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί νοικοκύρης»
«Η μήνυση εναντίον μου, που προανήγγειλε η Ομάδας Αλήθειας, ο μηχανισμός προπαγάνδας του κ. Μητσοτάκη, αποτελεί ευθεία επίθεση κατά της Δημοκρατίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1