Πολιτική

Ροβέρτος Σπυρόπουλος: Στην Κηφισιά η κηδεία, στην Αρκαδία η ταφή

Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος θα ταφεί σε στενό οικογενειακό κύκλο στην Αρκαδία.

Την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στη Κηφισιά, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του πρώην υπουργού. Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος θα ταφεί όπως επιθυμούσε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αρκαδία.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της οικογένειας Σπυρόπουλου αναφέρει:

«Η οικογένεια Σπυρόπουλου ευχαριστεί όλους θερμά για τα μηνύματα συμπαράστασης σε συνέχεια της απώλειας του αγαπημένου μας Ροβέρτου, ο οποίος απεβίωσε το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 στην Εύβοια.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019 και ώρα 12.00 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Νέα Κηφισιά.

Κατόπιν επιθυμίας του εκλιπόντος, η ταφή θα λάβει χώρα σε οικογενειακό κύκλο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αρκαδία.

Η οικογένεια επιθυμεί, αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν, να ενισχύσουν οικονομικά, εις μνήμιν του, το υπό σύσταση “Πελοποννησιακό Κέντρο Γεωργικής Εκπαίδευσης – Αγροτικής Τεχνολογίας και Επιχειρηματικότητας” της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας, του οποίου ήταν εμπνευστής και αποτελούσε το ύστατο όνειρο ζωής του (Αριθμός Λογαριασμού Eurobank GR5002602720000480100042064 – Αιτιολογία : Πελοποννησιακό Κέντρο)».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τον Στέργιο Καλπάκη προτείνει για γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ ο Σωκράτης Φάμελλος
Για την θέση του γραμματέα αναμένεται να προτείνει τον πρώην εκπρόσωπο τύπου Στέργιο Καλπάκη, για εκπρόσωπο Τύπου τον Κώστα Ζαχαριάδη ενώ για την θέση της αναπληρώτριας γραμματέως του κόμματος, την Αναστασία Σαπούνια
Ο Στέλιος Καλπάκης 2
Ανδρουλάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ο κ. Σημανδράκος έστειλε δύο επιστολές στο Μαξίμου, το αυτί του Πρωθυπουργού άκουσε τίποτα;»
«Τα γνώριζε και τα επέτρεψε μία ''γαλάζια'' συμμορία που έχει καταληστεύσει τους ευρωπαϊκούς πόρους», είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τον Πρωθυπουργό
Νίκος Ανδρουλάκης