Πολιτική

Εκλογές 2019: Τι όνειρο είδε ο Βασίλης Λεβέντης πριν πάει να ψηφίσει – video

«Ό,τι ήταν ο Πάνος Καμμένος για τον Τρίπρα θα είναι η Φώφη Γεννηματά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη» είπε ο Βασίλης Λεβέντης.

Στην Αθήνα ψήφισε στις 12 το μεσημέρι ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος τόνισε ότι «είναι λάθος να δοθεί αυτοδυναμία στον Κυριάκο Μητσοτάκη κι η Ένωση Κεντρώων είναι εμπόδιο».

«Είδα ένα όνειρο…»

«Ξυπνώντας σήμερα είδα ένα όνειρο. Ότι θα κάνουν κυβέρνηση μαζί η Φώφη Γεννηματά κι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτή η κυβέρνηση θα είναι το βράδυ. Ο,τι ήταν ο Πάνος Καμμένος για τον Τρίπρα θα είναι η Φώφη Γεννηματά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη». 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «για αυτό θέλω η νεολαία να πάει στην κάλπη και να δώσει μια ισχυρή Ένωση Κεντρώων γιατί η Βουλή χωρίς την Ένωση Κεντρώων θα είναι ορφανή».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η επίθεση Ανδρουλάκη σε Μητσοτάκη για τον Άγνωστο Στρατιώτη, η πρόσκληση Χάρη Δούκα στον Πάνο Ρούτσι και ο παράγοντας Τσίπρας
Όπως έλεγαν στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη το ΠΑΣΟΚ με την τακτική που επέλεξε αναδείχθηκε ο κύριος πόλος απέναντι στην κυβέρνηση, για ένα θέμα που συσπειρώνει μεγάλο μέρος της κοινωνίας
Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά τη χθεσινή μάχη στη Βουλή
Κακλαμάνης σε Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: «Δίνετε ασίστ στον πρωθυπουργό και βάζει τρίποντα»
«Κυρία Κωνσταντοπούλου, κάνατε ουρά σας την αντιπολίτευση και ο κύριος Ανδρουλάκης σπεύδει να ακολουθήσει κάθε πρωτοβουλία σας», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας
Νικήτας Κακλαμάνης και Ζωή Κωνσταντοπούλου