Πολιτική

Πότε βγαίνουν οι αστυνομικοί στους δρόμους και τις γειτονιές!

Ολοκληρώθηκε στις 19:00 το απόγευμα η σύσκεψη του πρωθυπουργού με την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Αντικείμενο η καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

Στη σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον αναπληρωτή υπουργό αρμόδιο για τη μεταναστευτική πολιτική Γιώργο Κουμουτσάκο και τον υφυπουργό, αρμόδιο για την αντεγκληματική πολιτική Λεύτερη Οικονόμου, τέθηκαν επί τάπητος όλα τα θέματα που άπτονται της Ασφάλειας.

Προτεραιότητα της νέας ηγεσίας του υπουργείου είναι να βγει η Ελληνική Αστυνομία στους δρόμους και τις γειτονιές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε δυο εβδομάδες, μετά τις 22 Ιουλίου, η ΕΛΑΣ θα είναι πλήρως εξοπλισμένη και έτοιμη να βγει στους δρόμους. Βασικός στόχος είναι η καταπολέμηση της εγκληματικότητας και η πάταξη των συμμοριών.

Όσον αφορά τα θέματα του προσφυγικού – μεταναστευτικού, κατά τη συνάντηση διαπιστώθηκε πως επικρατεί κατάσταση χάους, όχι μόνο στις υποδομές αλλά και στο πρώην υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Άμεσος στόχος είναι να υπάρξει μια καταγραφή των δεδομένων που υπάρχουν και να γίνει αποσυμφόρηση των κέντρων – δομών φιλοξενίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης κάνει «άνοιγμα» στη Μαρία Καρυστιανού: «Θέλω να μιλήσω μαζί της για να φτιαχτεί αντικυβερνητικό μέτωπο»
Ωστόσο, ο ανεξάρτητος βουλευτής, ο οποίος συμπορεύεται με το Κίνημα Δημοκρατίας, ξεκαθάρισε ότι δεν είχε ποτέ οποιαδήποτε επικοινωνία με τη Μαρία Καρυστιανού
Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Αλέξανδρος Αυλωνίτης
Η Μαρία Καρυστιανού στο μπλόκο της Νίκαιας: «Το νέο κόμμα σύντομα θα διεκδικήσει την ψήφο της κοινωνίας» – Το μήνυμα προς τους αγρότες
«Ο μεγάλος αγώνας που ξεκίνησε με τη δικαίωση της κόρης μου έχει καταλήξει σε μία μάχη κατά της διαπλοκής και της διαφθοράς σε ένα όραμα για μία ελεύθερη Ελλάδα»
Η Μαρία Καρυστιανού επισκέφθηκε το μπλόκο των αγροτών στη Νίκαια Λάρισας
14
Κυριάκος Μητσοτάκης για δημόσια πανεπιστήμια: «Διαγράψαμε 308.000 φοιτητές-φαντάσματα – Καμία ενεργή κατάληψη στο τέλος του 2025»
Στο σύντομο βίντεο στο TikTok, δεν έλειψε και μια χιουμοριστική νότα, καθώς πριν ξεκινήσει την τοποθέτησή του, αστειεύεται λέγοντας ότι πρώτα πρέπει να φτιάξει τα μαλλιά του
Κυριάκος Μητσοτάκης για δημόσια πανεπιστήμια: «Διαγράψαμε 308.000 φοιτητές-φαντάσματα – Καμία ενεργή κατάληψη στο τέλος του 2025»
23