Χωρίς κατηγορία

Ξεπερνούν κάθε όριο προκλητικότητας οι Τούρκοι με 4 NAVTEX σε Αιγαίο και κυπριακή ΑΟΖ! [pics]

Παρόλο που ο εκπρόσωπος Τύπου του τουρκικού Υπουργείου Άμυνας, Συνταγματάρχης Ταμέρ Ζιντζίρ, έκανε λόγο για «συμφωνία σε είκοσι ελληνοτουρκικά Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο», η Άγκυρα εξέδιδε NAVTEX που βάζουν «ανάβουν τα αίματα» τόσο στο Αιγαίο όσο και στην κυπριακή ΑΟΖ.

Οι υδρογραφικές υπηρεσίες της Τουρκίας «πήραν φωτιά» χθες το βράδυ, καθώς προχώρησαν στην έκδοση τριών NAVTEX στην κυπριακή ΑΟΖ και μια στο Αιγαίο, με το «θερμόμετρο» της έντασης να ανεβαίνει κατακόρυφα! Ποιες περιοχές “κλειδώνουν” και για ποιες αποστολές. Πως σχετίζεται το περίφημο “BARBAROS”.

Δείτε χάρτες και διαβάστε αναλυτικά στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Πορεία διαμαρτυρίας των εργαστηριακών γιατρών στο κέντρο της Αθήνας – «Φτάνει πια η αδικία, το clawback είναι υφαρπαγή»
«Όλα τα εργαστήρια της χώρας, ακτινολόγοι και μικροβιολόγοι, έχουμε έρθει στην Αθήνα. Θέλουμε να βροντοφωνάξουμε» λέει η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαστηριακών Ιατρών
πορεία