Ελλάδα

Σε λίγες ημέρες ξανά σε λειτουργία το αναβατόριο για ΑμεΑ στην Ακρόπολη

Σε λίγες ημέρες αναμένεται να λειτουργήσει και πάλι το αναβατόριο στην Ακρόπολη το οποίο έχει υποστεί βλάβη. Έγινε ειδική παραγγελία για νέα πλακέτα στη Γερμανία.

Δεν υπάρχει στην ελληνική αγορά ανάλογη πλακέτα σαν αυτή που καταστράφηκε στο αναβατόριο για ανάπηρους στην Ακρόπολη με συνέπεια από χθες να μην λειτουργεί το ασανσέρ. Για να αποκατασταθεί η ζημιά στην πλατφόρμα μεταφοράς των αναπηρικών αμαξιδίων, έγινε ειδική παραγγελία στη Γερμανία. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού, ο εκτιμώμενος χρόνος παραλαβής του εξαρτήματος είναι τέσσερις εργάσιμες ημέρες.

Να σημειωθεί πως το αναβατόριο, το οποίο εγκαταστάθηκε τον Ιούλιο του 2014, ήταν ήδη μεταχειρισμένο και κατά τη διάρκεια της τελευταίας τετραετίας δεν έτυχε της αναγκαίας συντήρησης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βροχές, χιόνια και σφοδροί άνεμοι την Τρίτη και την Τετάρτη: Το ακραίο σενάριο για μετεωρολογική βόμβα
«Βέβαια αξίζει να σημειωθεί, ότι, ακόμη και αν αυτό συμβεί, θα είναι μια καιρική εξέλιξη που ασφαλώς και έχει ξανασυμβεί στην περιοχή μας, δεν θα είναι δηλαδή κάτι το πρωτοφανές»
βροχή στην Αθήνα 8
Καθορίστηκε με ΚΥΑ το κόστος και η υγειονομική δαπάνη που καταβάλλεται προκαταβολικά στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων
Για υγειονομική δαπάνη άνω των 300 ευρώ, πλέον, προκαταβάλλεται στα στελέχη που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις, το σύνολο της σχετικής δαπάνης, αφαιρουμένου του ποσοστού συμμετοχής σε αυτή
Στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, Τετάρτη 25 Μαρτίου 2026.  (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ