Χωρίς κατηγορία

Ασταμάτητη η Τουρκία – Προκαλεί με εναέριες παραβιάσεις μαχητικών την ημέρα της Ορθοδοξίας

Δύο τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη, CN-235, παραβίασαν τον ελλαδικό εναέριο χώρο στις 15 Αυγούστου. Αδιάφορη για του Τούρκους η ημέρα της Ορθοδοξίας, με τον εορτασμό της Θεοτόκου, και το επιβεβαίωσαν πραγματοποιώντας υπερπτήσεις πάνω από Ελληνικά νησιά στο Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο.
Οι γείτονες μας δεν σεβάστηκαν ούτε την ιερότητα της μέρα και συνέχισαν τις πάγιες προκλητικές τακτικές τους παραβιάζοντας το F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ. Μόνο που αυτή τη φορά η παραβίαση δεν έγινε από μαχητικά F-16 σε σχηματισμούς, αλλά από μεμονωμένα πολεμικά, μεταφορικά, αεροσκάφη CN-235.
Διαβάστε περισσότερα για τις Τουρκικές παραβιάσεις στο OnAlert.gr
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Η επεισοδιακή σκηνή ζηλοτυπίας της Μουρτζούκου με την μητέρα του Παναγιωτάκη - «Εσπασε τη λεκάνη στο μαγαζί μου», καταγγέλλει μαγαζάτορας
Επισήμανε επίσης ότι μετά τον θάνατο του Παναγιωτάκη, οι δύο γυναίκες συνέχισαν να πηγαίνουν στο μαγαζί του «σαν να μην είχε συμβεί τίποτα»
Η Ειρήνη Μουρτζούκου 1
Οι 6 παραλείψεις στη λειτουργία του crazy dance που οδήγησαν στον θάνατο του 19χρονου στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής
Το βούλευμα απαριθμεί, συνολικά 10 αστοχίες - δομικές, μηχανολογικές και ηλεκτρολογικές στο παιχνίδι του λούνα παρκ - όπως προέκυψαν από την πραγματογνωμοσύνη που διεξήχθη κατά το στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης
Το μοιραίο λούνα παρκ στη Χαλκιδική 1