Χωρίς κατηγορία

Πούτιν και Ερντογάν θα εξετάσουν μαζί τα νέα μαχητικά Su-57 – Πιθανή μια εξοπλιστική συμφωνία

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Τούρκος ομόλογός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα παραστούν στην αεροπορική επίδειξη MAKS 19 στις 27 Αυγούστου, όπου η Ρωσία θα παρουσιάσει τις νέες εκδόσεις του μαχητικού αεροσκάφους 5ης γενιάς Su-57.

«Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν θα είναι στην ρωσική πόλη Zhukovsky για να δει τα νέα ρωσικά μαχητικά. Οι δύο πρόεδροι θα παρακολουθήσουν την έκθεση MAKS και αργότερα θα συζητήσουν διάφορα θέματα και προοπτικές των δύο χωρών», αναφέρει στην TASS Ρώσος αξιωματούχος.

Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα