Κόσμος

Θεσσαλονίκη: Επίθεση στο πρώην προξενείο της Ινδίας

Επίθεση εξαπέλυσαν άγνωστοι το βράδυ της Τετάρτης, στο κτίριο όπου στεγαζόταν παλαιότερα το προξενείο της Ινδίας στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Αλεξάνδρου Σβώλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες πέταξαν μπογιές και τρικάκια, πριν τις 8 το βράδυ, στην είσοδο της οικοδομής. Σημειώνεται ότι η Ινδία είναι η τιμώμενη χώρα στην 84η ΔΕΘ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τουρκικά και ισραηλινά μαχητικά απέφυγαν τελευταία στιγμή εμπλοκή πάνω από τη Δαμασκό την Παρασκευή
Κατά τη διάρκεια της μεγάλης κλίμακας ισραηλινής επίθεσης στη Δαμασκό τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη φέρεται να πραγματοποίησαν αναγνωριστικές πτήσεις στην περιοχή
Τουρκικό F-16 1