Ελλάδα

Μετρό: Απίστευτο! Σκέψεις… να μην γίνουν οι αλλαγές στις ονομασίες!

Τι κι αν η Αττικό μετρό το ανακοίνωσε επισήμως; Φαίνεται πως πλέον υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για τις αλλαγές στις ονομασίες των σταθμών Ευαγγελισμός και Άγιος Δημήτριος.

Η είδηση έκανε χθες, Παρασκευή 20.09.2019, τον γύρο του ίντερνετ. Την απόφασή της να μετονομάσει τον Σταθμό του Ευαγγελισμού σε «Παύλος Μπακογιάννης» ανακοίνωσε η Αττικό μετρό με αφορμή και την συμπλήρωση 30 ετών από την δολοφονία του αποτίοντας φόρο τιμής στον εκλιπόντα.

[read4more]

Όπως έλεγε η ανακοίνωση η απόφαση αυτή συμπληρώνει την προηγούμενη επιλογή της εταιρείας να αποδώσει το όνομα του ήρωα του αντιδικτατορικού αγώνα Αλέκου Παναγούλη στο σταθμό «Άγιος Δημήτριος», η οποία αποφασίστηκε να επικαιροποιηθεί και αυτή.

Παρόλα αυτά… οι αλλαγές μπορεί να μην γίνουν!

Ήδη από την ώρα που προέκυψε η είδηση, οι αντιδράσεις ήταν πολλές. Τόσο στα social media, όσο και σε επίπεδο… κοινωνίας.

Πολλοί έκαναν λόγο για αχρείαστο κόστος, καθώς θα έπρεπε να αντικατασταθούν όλες οι ταμπέλες και οι πινακίδες σε όλους τους σταθμούς του μετρό.

Μέχρι στιγμής τίποτε δεν είναι βέβαιο, ωστόσο πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, αναφέρουν πως η απόφαση μοιάζει πια να είναι στον “αέρα”!

Μένει να δούμε αν τελικά θα γίνουν τα… βαφτίσια ή όχι.

Δείτε το βίντεο του Open για το μετρό

Πηγή: Open.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τελευταία «ευκαιρία» για τους αιώνιους φοιτητές: Τι προβλέπει η νέα ρύθμιση του υπουργείου Παιδείας
Η νέα ρύθμιση «διασφαλίζει ότι όσοι έχουν προχωρήσει σημαντικά τις σπουδές τους, έχουν ευκαιρία να τις ολοκληρώσουν» και τη χαρακτήρισε «ρεαλιστική, ενισχυτική και παιδαγωγικά συνεπή»
Έδρανα πανεπιστημίου
Η ξηρασία ως βασικότερος λόγος της λειψυδρίας – Ο ρόλος των βροχοπτώσεων και της μείωσης των χιονοπτώσεων
Ο Παναγιώτης Σαμπατακάκης, διδάκτορας Υδρογεωλογίας του Πανεπιστημίου Μπολόνιας, μέλος της Διεθνούς Ένωσης Υδρογεωλόγων και διευθυντής Υδατικών Πόρων του Ι.Γ.Μ.Ε., εξηγεί το μηχανισμό της ξηρασίας
Στερεύει ο ποταμός Πηνείος στην Ηλεία
Αναπάντητα ερωτήματα για το νεκρό 3χρονο κορίτσι του Παλαιού Φαλήρου - Προμελέτη και συγκάλυψη «δείχνουν» τα ευρήματα
Η μητέρα οδηγείται σήμερα στον ανακριτή όπου καλείται να απαντήσει σε πλήθος ερωτημάτων - Η ίδια πέφτει σε αντιφάσεις και αλλάζει συνεχώς την ομολογία της
Το δώμα που έμενε η οικογένεια στα Πατήσια