Πολιτική

Eξιτήριο πήρε ο Πέτρος Τατσόπουλος

Εξιτήριο πήρε νωρίτερα απ' ότι αναμενόταν ο πρώην βουλευτής και συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος.

Η ξαφνική περιπέτεια υγείας για τον Πέτρο Τατσόπουλο πήρα αίσιο τέλος. Όπως αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο: «Σχετικά με την πορεία της υγείας του κ. Πέτρου Τατσόπουλου, που χειρουργήθηκε επειγόντως την 1.10.19 για την αποκατάσταση Οξέος Διαχωρισμού Ανιούσης Αορτής, ενημερώνουμε ότι ο ασθενής εξήλθε σήμερα, ώρα 14.00, από το Νοσοκομείο σε καλή αιμοδυναμική κατάσταση. Εδόθησαν αγωγή και οδηγίες». Ο κ. Τατσόπουλος ζήτησε να ενημερωθούν οι δημοσιογράφοι μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο. Διαβάστε εδώ όλο το ρεπορτάζ!

Το πρωί της περασμένης Τρίτης (01.10.2019) ο Πέτρος Τατσόπουλος βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής του Alpha «Εκτός Γραμμής» όταν ένιωσε έναν οξύ πόνο στο στήθος και ζήτησε να αποχωρήσει.

Όταν «έπεσαν» οι διαφημίσεις, ο Πέτρος Τατσόπουλος κατέρρευσε και αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα της αορτής και τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο, το οποίο κράτησε πέντε ώρες.

https://youtu.be/n-A1wqyC_3Q

Ο γιατρός που τον χειρούργησε, ο Δημήτρης Λυμπεριάδης, είχε περιγράψει τις δραματικές στιγμές, λέγοντας πως η κατάσταση της υγείας του πρώην βουλευτή, όταν έφτασε στο νοσοκομείο, ήταν τόσο κρίσιμη που η εγχείρηση ξεκίνησε πριν καλά καλά ολοκληρωθεί η αναισθησία του ασθενούς!

«Είχε ρήξη αορτής. Είχε σπάσει η αορτή και είχε γεμίσει αίμα στο περικάρδιο και πίεζε την καρδιά», είχε αποκαλύψει ο κ. Λυμπεριάδης, λέγοντας πως ο Πέτρος Τατσόπουλος έφτασε στο Ιπποκράτειο με πίεση σχεδόν στο μηδέν.

Τα κρίσιμα 24ωρα πέρασαν και πλέον ο Πέτρος Τατσόπουλος είναι έτοιμος να επιστρέψει στην καθημερινότητα, την οικογένεια και τους φίλους του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άκης Σκέρτσος: Παντελώς ανυπόστατο το πρωτοσέλιδο της Εστίας για συναντήσεις μου με τον Γιάννη Στουρνάρα
«Ο κ. Κοττάκης αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι έχει πάρει διαζύγιο από την αλήθεια εξυφαίνοντας ιστορίες επιστημονικής φαντασίας», σχολιάζει, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Επικρατείας
Ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος
Μαρινάκης για παγκόσμια μέρα Ελευθερίας του Τύπου: «Προτεραιότητα της κυβέρνησης η ενίσχυση θεσμών, η κατοχύρωση πολυφωνίας και η βελτίωση των ΜΜΕ»
Ο Παύλος Μαρινάκης αναφέρθηκε στους τέσσερις άξονες στους οποίους βασίζεται ένα πλέγμα παρεμβάσεων που όπως είπε αλλάζει το τοπίο στα ΜΜΕ, και παρουσίασε αναλυτικά το κυβερνητικό έργο στο χώρο του Τύπου
Ο Παύλος Μαρινάκης
Δενδρινού και Βαρβιτσιώτη σε Τσιπρα: Μάλλον δεν έχετε διαβάσει το βιβλίο μας – Δεν συσχετίσαμε ποτέ Πρέσπες με συντάξεις
Οι 2 δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ τονίζουν ότι το ντοκιμαντέρ βασίζεται αποκλειστικά σε επώνυμες μαρτυρίες των πρωταγωνιστών της περιόδου 2015 και όχι σε δημοσιογραφικές κρίσεις
Οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ, Ελένη Βαρβιτσιώτη και Βικτώρια Δενδρινού
8
Δημοσκόπηση Marc: Ακρίβεια και νέα κόμματα αλλάζουν τις ισορροπίες – Μάχη για τη δεύτερη θέση θα δώσουν Τσίπρας και Καρυστιανού
Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης η Βουλή θα μπορούσε να είναι επτακομματική ή ακόμη και εννεακομματική, ανάλογα με τις εξελίξεις των επόμενων μηνών
καλπη 16
Ο Αλέξης Τσίπρας εξηγεί γιατί δεν συμμετείχε στο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ: Δεν θα νομιμοποιήσω τη δολοφονία χαρακτήρα μου
«Δε μου δίνετε κανένα λόγο να εμπιστευτώ, ούτε στο ελάχιστο, ότι θα έχετε μια αντικειμενική προσέγγιση στα γεγονότα του 2015 και ότι σκοπός σας δεν θα είναι και σήμερα, να επιμείνετε στη συκοφαντία»
Αλέξης Τσίπρας 39