Συμβαίνει τώρα:
Ελλάδα

Δήμος πλήρωσε 40.000 ευρώ για να μαζέψει τα νεράντζια!

Ο δήμος Παπάγου - Χολαργού σύμφωνα με δημοσίευμα πλήρωσε σε ιδιωτική εταιρεία 40.000€ για να μαζέψει τα... νεράντζια από τα δέντρα!

Εκατό ευρώ για το κάθε δέντρο εισπράττει ιδιωτική εταιρεία για να μαζεύει τα νεράντζια από τους δρόμους του Δήμου Παπάγου-Χολαργού. Όπως αναφέρει το Έθνος ο Δήμος δαπάνησε συνολικά 40.000 ευρώ για τον σκοπό αυτό.

Η εφημερίδα αναφέρει και το σκεπτικό στο οποίο στηρίχθηκε η διοίκηση όταν εισηγήθηκε το μέτρο τον περασμένο Φεβρουάριο: «Ο δήμος μας διαθέτει χιλιάδες νεραντζιές στα πεζοδρόμιά του, οι οποίες, λόγω της πλούσιας καρποφορίας τους, ευθύνονται για τη δημιουργία ρύπανσης, εστίες μόλυνσης». Παρακάτω σύμφωνα με την εφημερίδα αναφέρεται ότι πρέπει να βρεθεί εργολάβος, καθώς διατίθενται μόνο 16 εργαζόμενοι για κηπουρικές εργασίες και δεν προλαβαίνουν να κόψουν τα νεράντζια από 4.450 δέντρα.

πηγή: Έθνος της Κυριακής

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δίκη Φιλιππίδη: Την Παρασκευή και τη Δευτέρα η απολογία του ηθοποιού – Απορρίφθηκε το αίτημα εξαίρεσης εφέτη
Ο συνήγορος υπεράσπισης της πρώτης καταγγέλλουσας Ζαχαρίας Σαλούστρος ζήτησε την πρόοδο της δίκης και την απόρριψη των αιτημάτων για διακοπή ή και αναβολή της ακροαματικής διαδικασίας
Πέτρος Φιλιππίδης
Με τραύμα στο μάτι ο 19χρονος ψυκτικός από την έκρηξη στο νοσοκομείο Σερρών - Μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη
Ο 19χρονος πραγματοποιούσε εργασίες συντήρησης ψυγείων στο νοσοκομείο Σερρών μαζί με έναν 47χρονο συνάδελφό του, ο οποίος και έχει τραυματιστεί ελαφρά στα χέρια
Πυροσβέστες
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
17