Ελλάδα

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αττική λόγω “Βικτώριας” – Κάνουν… σκι οι οδηγοί! video

Δύσκολες ώρες για τους οδηγούς σε δρόμους του Λεκανοπεδίου. Έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, εξαιτίας της συνεχιζόμενης βροχόπτωσης, προκαλώντας "έμφραγμα".

Τέλος δεν έχει η ταλαιπωρία σε όσους προσπαθούν να… μετακινηθούν στην Αττική που σαρώνεται από την “Βικτώρια”.

Υδατοδρόμιο εξακολουθεί ακόμη να θυμίζει η Λεωφόρος Βραυρώνος, όπου συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα νερού βροχής στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος για όλα τα οχήματα.

Κλειστές για την κυκλοφορία ήταν, επίσης, η οδός Αναγεννήσεως στην Μεταμόρφωση, λόγω μεγάλης συσσώρευσης υδάτων.

Εξαιτίας πτώσης δέντρου έκλεισε η οδός Άγγελου Σικελιανού στο Γέρακα.

Αργά το απόγευμα (18:30) εντονότατα κυκλοφοριακά προβλήματα παρατηρούνταν, μεταξύ άλλων, στην Λεωφόρο Ποσειδώνος από την Καλαμακίου μέχρι την έξοδο του Κηφισού.

Επιπλέον, στο ρεύμα της Κηφισού προς Πειραιά είχε ακινητοποιηθεί Ι.Χ. αυτοκίνητο λόγω βλάβης, δυσχεραίνοντας περαιτέρω την κυκλοφορία.

Click4more: Καιρός – “Βικτώρια”: Βρέχει καταρρακτωδώς σε όλη την Αττική

Εν τω μεταξύ, πολλές ήταν οι περιοχές στην Αττική που “μούλιασαν”, αφού άνοιξαν οι ουρανοί και σε πολλές περιπτώσεις οι δρόμοι μετατράπηκαν σε “ποτάμια”.

Χαρακτηριστικές ήταν οι εικόνες στη Γλυφάδα, όπου η Λεωφόρος Βουλιαγμένης γέμισε νερά και η κίνηση των αυτοκινήτων γινόταν σε εξαιρετικά χαμηλές ταχύτητες και με μεγάλη δυσκολία.

Δείτε το video που έστειλε αναγνώστης του newsit.gr:

https://youtu.be/yz0x78UHPm4

Οι βροχές και οι καταιγίδες που συνοδεύουν την κακοκαιρία “Βικτώρια” αναμένεται να συνεχιστούν σε πολλές περιοχές της χώρας έως το βράδυ της Τετάρτης (13.11.2019), με έμφαση στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στο Αιγαίο και στην Κρήτη.

Πρόβλημα και στον Προαστιακό

Προβλήματα λειτουργίας παρουσιάστηκαν νωρίτερα και στη λειτουργία του προαστιακού σιδηρόδρομου. Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η αμαξοστοιχία 1225 (Αεροδρόμιο – Πειραιάς) ακινητοποιήθηκε στο Κορωπί λόγω διακοπής της γραμμής επαφής της ηλεκτροδότησης.Παράλληλα, έγινε μονοδρόμηση γραμμής και κατάργηση των δύο τελευταίων δρομολογίων στο τμήμα Λιόσια – Κορωπί.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεσπά ο σύζυγος της 37χρονης που σκοτώθηκε στο δυστύχημα στη Νέα Κίο - «Όταν πάνε με 180 χλμ σε 2 δευτερόλεπτα τι θα προλάβαινε;»
«Μας είπαν ότι έπεσε η γυναίκα πάνω τους ενώ θα μπορούσε να τους αποφύγει, να φρενάρει και ότι αν δεν υπήρχε το αμάξι της στο σημείο, δεν θα υπήρχε κίνδυνος να σκοτωθούν οι κατηγορούμενοι» λέει ο σύζυγος της 37χρονης
Τροχαίο δυστύχημα στην παραλιακή οδό Νέας Κίου
Νέα βίντεο από την φονική παράσυρση βρέφους στον Βόλο το 2023 - «Είναι σαν να μας ρίχνουν συνέχεια αλάτι στην πληγή» λέει η γιαγιά
«Κάποιος ένα Σάββατο την είδε κάπως και ήπιε και μου πήρε μέσα από την αγκαλιά μου το εγγόνι μου» λέει ο παππούς του βρέφους που παρασύρθηκε στο Βόλο
Βόλος
Οι μυστηριώδεις κλήσεις και τα μηνύματα των 22χρονων, η διαδρομή πριν τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα και ο «τρίτος ύποπτος»
Μυστήριο παραμένει το με ποιον μιλούσε ο 22χρονος συνεργός συνεχώς στο τηλέφωνο ενώ και ο «εκτελεστής» πρέπει να απαντήσει γιατί στην πρώτη απόπειρα δολοφονίας του 68χρονου κάλεσε δύο φορές τον εργοδότη του
Οι δύο κατηγορούμενοι για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα
Ελληνικές πιέσεις για τις ιταλικές φρεγάτες Bergamini που θα αλλάξουν το Πολεμικό Ναυτικό – Αυτοψία και στη Virginio Fasan
Η φρεγάτα αναμένεται να καταπλεύσει στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας, όπου θα επιβιβαστεί το ελληνικό κλιμάκιο στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού για εν πλω έλεγχο κρίσιμων συστημάτων και γενικής κατάστασης
Φρεγάτες Bergamini