Κόσμος

Συρία: Πέντε νεκροί ύστερα από έκρηξη σε παγιδευμένο αμάξι

Πέντε νεκροί, ανάμεσά τους τρία παιδιά, σκοτώθηκαν σήμερα σε έκρηξη σε παγιδευμένο αμάξι στη βορειοανατολική Συρία.

Η έκρηξη σημειώθηκε στο χωριό Ταλ Χάλαφ, δυτικά της πόλης Ρας αλ-‘Αιν στη Συρία και όπως ανακοίνωσε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας, υπεύθυνη για αυτή την επίθεση είναι η κουρδική πολιτοφυλακή Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG).

“Πέντε αθώοι πολίτες, ανάμεσά τους τρία παιδιά, σκοτώθηκαν” στην έκρηξη, ανέφερε το υπουργείο, ενώ η μη κυβερνητική οργάνωση Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων επιβεβαίωσε από την πλευρά της ότι η έκρηξη προκάλεσε τον θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό αρκετών άλλων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέα ιρανική πυραυλική επίθεση στo Ισραήλ - 17 τραυματίες στη Χάιφα, σοβαρά ένας 16χρονος και ένας 40χρονος
Σύμφωνα με τα ισραηλινά ΜΜΕ, υπήρξαν τουλάχιστον έξι πτώσεις ιρανικών πυραύλων σε περιοχές του Ισραήλ και πολλοί σοβαρά τραυματίες. Λίγο μετά τις 16:00 o ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τη λήξη του συναγερμού
Ισραηλινοί διασώστες έξω από κατεστραμμένο κτίριο μετά την ιρανική πυραυλική επίθεση στη Χάιφα
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
37