Ελλάδα

Σοβαρό τροχαίο για τον Βασίλη Χήτο και την Καρολίνα Ντε Σόουζα [pics]

"Άγιο" είχαν ο "Mr. Zagori", Βασίλης Χήτος, και η πανέμορφη σύζυγος του, γνωστή σχεδιάστρια, Καρολίνα Ντε Σόουζα, καθώς στις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής (31.01.2020) το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν με προορισμό την πόλη των Ιωαννίνων, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα το όχημα να ακολουθήσει μια άκρως επικίνδυνη πορεία για την ζωή τους.

Το ζευγάρι είναι καλά στην υγεία του, όπως επιβεβαίωσε στο newsit.gr: “Είμαστε καλά στην υγεία μας, ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον”.

SOUZAH

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αιτία του κακού ήταν ένα σκασμένο ελαστικό, που έγινε η αφορμή ώστε ο έμπειρος οδηγός και ένας εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας “Zagori” να χάσει τον έλεγχο του αυτοκίνητου και να περάσει τις προστατευτικές μπάρες με αποτέλεσμα το όχημα να καταλήξει σε παράδρομο της Ιονίας Οδού, στο 80ο χιλιόμετρο Αντιρρίου – Ιωαννίνων.

Από την σφοδρή σύγκρουση για καλή τους τύχη άνοιξαν οι αερόσακοι του πολυτελούς τσιπ, οι οποίοι κατάφεραν να προστατεύσουν τόσο τον οδηγό Βασίλη Χήτο όσο και την Καρολίνα Ντε Σόουζα από σίγουρο τραυματισμό.

Το αυτοκίνητο, σύμφωνα και με τις φωτογραφίες, έχει διαλυθεί εντελώς, ενώ όσοι το είδαν από κοντά, απορούν με το πως το αγαπημένο ζευγάρι κατάφερε να βγει μόνο του μέσα από τις τσαλακωμένες λαμαρίνες.

troxai itos arta troxai itos arta

Πριν από λίγη ώρα η γνωστή σχεδιάστρια έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στα social media ευχαριστώντας τον Θεό που είναι και οι δυο ζωντανοί: “Dear God thank you to be alive”.

Ρεπορτάζ: Θάνος Μακρογαμβράκης/ Πηγή φωτογραφιών: arta2day

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δεκαοκτώ χρόνια κάθειρξη και 10.000 ευρώ επιβλήθηκαν στον οδηγό της Porsche για το δυστύχημα με τον νεκρό 22χρονο στα Χανιά
Το δικαστήριο απέρριψε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας που ζήτησε η υπεράσπιση, όπως και αίτημα για αναστολή της ποινής μέχρι την εκδίκαση της Έφεσης
Ο 22χρονος Παναγιώτης που σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά, τον Ιανουάριο του 2025 5
Ευλογιά στα αιγοπρόβατα: Αυστηρά μέτρα και όχι μαζικός εμβολιασμός λέει η Εθνική Επιστημονική Επιτροπή Διαχείρισης και Ελέγχου
Τα διαθέσιμα εμβόλια περιέχουν ζωντανό ιό μειωμένης λοιμογόνου δύναμης και λόγω του ισχυρού παθογόνου δυναμικού της ευλογιάς, η χρήση τους σε ανεπαρκή βιοασφάλεια ίσως προκαλέσει εξάπλωση αντί περιορισμό
Πρόβατα