Ελλάδα

Κική Δημουλά: Παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Υγεία

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Υγεία νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες η 89χρονη ποιήτρια Κική Δημουλά.

Η μεγάλη μας ποιήτρια Κική Δημουλά σύμφωνα πληροφορίες του iatropedia.gr, παραμένει σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής μετά από σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού που υπέστη κι οι γιατροί δίνουν μάχη να σταθεροποιήσουν την αναπνευστική της λειτουργία.

Στο νοσοκομείο Υγεία έχει νοσηλευθεί και στο παρελθόν, καθώς στο ίδιο νοσοκομείο βρίσκεται ο θεράπων ιατρός της.

Η Κική Δημουλά έχει τιμηθεί με τον Χρυσό Σταυρό του Tάγματος της Tιμής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο.

Επίσης είναι τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, στην οποία κατέλαβε την έδρα των γραμμάτων που είχε μείνει κενή μετά τον θάνατο του Νικηφόρου Βρεττάκου. Μάλιστα είναι η τρίτη γυναίκα στην ιστορία της Ακαδημίας μετά τις Γαλάτεια Σαράντη και Αγγελική Λαΐου. Στις 20 Μαΐου του 2015, αναγορεύτηκε σε επίτιμη διδάκτωρ της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εικόνες βιβλικής καταστροφής στον Αγιόκαμπο από τις πλημμύρες: Βυθισμένα στη λάσπη παραμένουν σπίτια και δρόμοι - Δείτε νέα βίντεο
Κάτοικος της περιοχής καταγγέλλει κακοτεχνία στη γέφυρα του χωριού με αποτέλεσμα να γυρίζουν τα νερά πίσω και να εγκλωβίζονται ανάμεσα σε σπίτια και χωράφια
Κακοκαιρία στον Αγιόκαμπο: Εικόνες βιβλικής καταστροφής από τις πλημμύρες – Βυθισμένα στη λάσπη σπίτια και δρόμοι
Ανανεώθηκε πριν 32 λεπτά