Κόσμος

Ιταλία: Ο κορονοϊός σκότωσε άλλους 760

Ο κορονοϊός σκοτώνει χωρίς έλεος στην Ιταλία. Περιμένουν μείωση των κρουσμάτων από την ερχόμενη εβδομάδα.

Άλλοι 760 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από τον κορονοϊό στην Ιταλία. Τα νέα κρούσματα ήταν 4.668.  1.431 ασθενείς έγιναν αρνητικοί στον ιό.

Ο ρυθμός μετάδοσης του κορονοϊού σημειώνει ελαφρά αύξηση. Ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται, επίσης, αφού το προηγούμενο εικοσιτετράωρο οι ασθενείς που είχαν χάσει την ζωή τους ήταν 727. Οι ιταλικές αρχές ελπίζουν ότι με την αυστηρή τήρηση των περιοριστικών μέτρων, ο αριθμός των νέων κρουσμάτων, πιθανώς την ερχόμενη εβδομάδα, θα πρέπει να αρχίσει να περιορίζεται αισθητά.

Πιο αναλυτικά, ο συνολικός αριθμός των περιστατικών κορονοϊού στην Ιταλία είναι 115.242. Οι νεκροί έφτασαν τους 13.915. Παράλληλα, 18.278 άνθρωποι έχουν ιαθεί.

Χθες το σύνολο κρουσμάτων του κορονοϊού ήταν 110.574 και είχαν χάσει την ζωή τους 13.155 άνθρωποι ενώ 16.847 είχαν θεραπευθεί.

4.053 ασθενείς βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας και, συνολικά, 28.540 έχουν εισαχθεί σε νοσοκομείο. Για 50.456 έχει αποφασιστεί ο κατ΄οίκον περιορισμός.

Στην Λομβαρδία τα συνολικά περιστατικά είναι 46.065 και οι νεκροί 7.960. Στην Εμίλια Ρομάνια τα κρούσματα είναι 15.333 με τους νεκρούς να έχουν φτάσει τους 1. 811. Στην περιφέρεια Βένετο, οι θετικοί στον ιό είναι 10.111, με 532 νεκρούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Υψηλά επίπεδα μολύβδου σε σκόνες πρωτεΐνης στις ΗΠΑ – «Μην τις καταναλώνετε»
Από τις 23 σκόνες πρωτεΐνης που ελέχθηκαν περισσότερες από δύο στις τρεις περιείχαν περισσότερο μόλυβδο σε μία μερίδα από όση μπορεί να καταναλώσει χωρίς κίνδυνο ένας άνθρωπος στη διάρκεια μίας ημέρας
Φωτογραφία αρχείου
Μια κλειδωμένη πόρτα και το τοξικό αέριο ευθύνονται για τους θανάτους από τη φωτιά σε εργοστάσιο στο Μπαγκλαντές
«Τα θύματα δεν μπόρεσαν να διαφύγουν επειδή η πόρτα της στέγης ήταν κλειδωμένη και οι περισσότεροι πέθαναν από εισπνοή τοξικού αερίου μάλλον», είπε αξιωματούχος της πυροσβεστικής
Φωτιά σε εργοστάσιο στο Μπαγκλαντές
Το νέο πρότζεκτ του Στίβεν Γκράχαμ μετά το «Adolescence» - «Μπαμπάδες γράψτε στους γιους σας»
Οι επιστολές θα συγκεντρωθούν στο βιβλίο «Letters to Our Sons», με στόχο να ανοίξουν τον διάλογο γύρω από την πατρότητα, την αρρενωπότητα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι νέοι άνδρες στον σύγχρονο κόσμο
Στίβεν Γκράχαμ