Ελλάδα

Στους 55 οι νεκροί από κορονοϊό στην Ελλάδα

Άλλοι δυο άνθρωποι έχασαν την μάχη με τον κορονοϊό στην χώρα μας. Πρόκειται για έναν άνδρα από την Πέλλα και άλλον έναν από την Αλεξανδρούπολη.

Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών από τον κορονοϊό στην Ελλάδα. Δυο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από κορονοϊό, ο ένας στην Πέλλα και ο άλλος στην Αλεξανδρούπολη. Οι νεκροί πλέον από τον κορονοϊό στην Ελλάδα είναι 55.

Για τον νεκρό από την Αλεξανδρούπολη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι άνδρας 78 ετών.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή, ο οποίος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7, πρόκειται για 66χρονο άνδρα από το Μαυροβούνι, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Έδεσσας και κατέληξε τα ξημερώματα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας είχε υποκείμενα νοσήματα. Το πρώτο θύμα στην περιοχή ήταν μία 78χρονη από τη Φούστανη.

Στο μεταξύ, η καραντίνα στο χωριό Φούστανη εξελίσσεται ομαλά, είπε ο κ. Τζαμτζής, ενώ έχει δοθεί και λίστα στην αστυνομία με τους κτηνοτρόφους και τους αγρότες, που πρέπει να μετακινούνται για τις απολύτως αναγκαίες εργασίες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Για ψευδή κατάθεση ελέγχεται ο Γιώργος Ξυλούρης ή «Φραπές» –  Αυτόφωρο αν δώσει «πράσινο φως» ο Εισαγγελέας
Η πρωτόγνωρη κατάσταση σε επιτροπή του Κοινοβουλίου προκάλεσε την άμεση παρέμβαση του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών
Γιώργος Ξυλούρης
Ανανεώθηκε πριν 38 λεπτά
32
Δανός δότης σπέρματος με μεταλλαγμένο γονίδιο: Ένα παιδί είναι νεκρό από καρκίνο και 11 οικογένειες ζουν με τον φόβο για την υγεία των παιδιών τους
Από τα τρία παιδιά της ίδιας οικογένειας, το ένα κατέληξε από καρκίνο ενώ μετά από λίγο καιρό νόσησε και το αδελφάκι του
πόδια μωρού
Υψηλά ντεσιμπέλ στην εκδίκαση της αγωγής της Τυχεροπούλου κατά του ΟΠΕΚΕΠΕ - «Ήμουν το μαύρο πρόβατο» λέει η ίδια
Η κ. Τυχεροπούλου έχει «δεχθεί πάρα πολύ λάσπη, η οποία έχει εκτοξευθεί από Προέδρους του ΟΠΕΚΕΠΕ, αλλά και από όλο το σύστημα εντός και εκτός του ΟΠΕΚΕΠΕ»
Τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ / EUROKINISSI