Ελλάδα

Νεκρός από κορονοϊό στην Κέρκυρα – Αυξάνονται οι θάνατοι στην Ελλάδα

Στους 69, πλέον, οι νεκροί στη χώρα μας. Ο 75χρονος κατέληξε σήμερα (05.04.2020) το πρωί. Είχε μεταφερθεί από την Κέρκυρα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ένας 75χρονος, ο οποίος είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Ήταν το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στην Κέρκυρα. Χθες, Σάββατο, η κατάσταση του 75χρονου είχε δείξει μία σταθεροποίηση, ωστόσο, μέσα στη νύχτα επιδεινώθηκε ραγδαία.

Σύμφωνα με το corfupress, έχει προσβληθεί από το νέο κορονοϊό και η σύζυγός του, η οποία επίσης νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Με πληροφορίες από corfupress

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα προκλητικά και αινιγματικά μηνύματα του 17χρονου που σκότωσε την Μάγια στην Πολωνία: «Δεν θα μάθετε τίποτα από εμένα»
O 17χρονος που συνελήφθη στην Κατερίνη, απείλησε τους δημοσιογράφους με μηνύσεις και στη συνέχεια προσπάθησε να τους υποδείξει για δράστη, ένα άλλο άτομο
16χρονη θύμα δολοφονίας