Ελλάδα

Κι άλλος νεκρός από τον κορονοϊό – Πέθανε 78χρονος στον Ευαγγελισμό

Τους 131 έφτασαν οι νεκροί από τον κορονοϊό. "Πάγωσαν" τα χαμόγελα από τις ανακοινώσεις που έκανε νωρίτερα ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Λίγη ώρα μετά τα ευχάριστα που ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας, ήρθαν τα δυσάρεστα: άλλος ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από κορονοϊό στην Ελλάδα.

Ο 131ος νεκρός από τον κορονοϊό είναι ένας 78χρονος που άφησε την τελευταία του πνοή στον Ευαγγελισμό.

Το απόγευμα, στην καθιερωμένη ενημέρωση για την πορεία του κορονοϊού στην Ελλάδα, ο Σωτήρης Τσιόδρας είχε ανακοινώσει μόλις 16 νέα κρούσματα και κανέναν θάνατο, το τελευταίο 24ωρο.

Δεν πέρασαν παρά μόλις λίγες ώρες πριν γίνει γνωστό ότι έχασε τη μάχη ένας 78χρονος που νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό και σύμφωνα με πληροφορίες είχε υποκείμενα νοσήματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά στη Βουρβουρού Χαλκιδικής: Συνελήφθη 45χρονος ύποπτος για εμπρησμό – Έπεσε σε αντιφάσεις κατά την προανάκριση
Η φωτιά στη Βουρβουρού εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι και πλέον είναι χωρίς ενεργό μέτωπο μετά από μεγάλες προσπάθειες επίγειων και εναέριων δυνάμεων
Φωτιά στη Βουρβουρού Χαλκιδικής
Ομαδικός βιασμός 14χρονης στο Κερατσίνι: Πώς παρέσυραν το κορίτσι οι «άγουροι» βιαστές – Η αγωνία της οικογένειας και η μεγάλη απόφαση
Το κοριτσάκι, χαμένο και σοκαρισμένο από όσα φρικαλέα βίωσε το βράδυ της περασμένης Τρίτης (01/07/25), περιπλανιόταν για ώρες στον Πειραιά
Βιασμός ανήλικης στο Κερατσίνι 14