Ελλάδα

Πως θα δοκιμάζουμε ρούχα στα καταστήματα από σήμερα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

ΕΙΔΗΣΕΙΣ- ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Επιστροφή στην κανονικότητα από σήμερα Δευτέρα 04 Μαϊου 2020, και τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι αρκετά. Δείτε πως θα λειτουργήσουν τα μικρά καταστήματα και πως θα δοκιμάζουμε ρούχα από σήμερα.

Από σήμερα Δευτέρα 04 Μαϊου 2020 ανοίγουν πάλι μικρά μαγαζιά, αλλά με κανόνες και πολλές… απορίες. Πως θα συμπεριφερόμαστε; Πως θα δοκιμάζουμε τα ρούχα στα μαγαζιά; Τι πρέπει να δοκιμάζουμε και τι όχι; Γιατί είναι δεδομένο πως ο κορονοϊός έχει αλλάξει τόσο πολύ την καθημερινότητά μας, που ποτέ δεν θα είναι ξανά το ίδιο. Ο κορονοϊός αλλάζει τη ρουτίνα μας, αλλάζει τις συνήθειές μας, αλλάζει όσα θεωρούσαμε δεδομένα. Η μάσκα γίνεται υποχρεωτική, το αντισηπτικό δεν πρέπει να λείπει από καμία τσάντα και η φυσική απόσταση είναι οι νέες μας συνήθειες, λέει η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Αθήνας-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ προτείνει τις απλές μάσκες με τα λάστιχα που τα περνάμε πίσω από τα αυτιά διότι όπως λέει, είναι εύχρηστες και όχι αυτές που δένονται πίσω στο κεφάλι. Και εξηγεί τους κανόνες, που θα πρέπει να εφαρμόζουμε σε κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, μικρά καταστήματα.

Αθ. Σκουτέλης: «Μικρή πιθανότητα να κολλήσουμε τον ιό δοκιμάζοντας ρούχα στα καταστήματα»

Ο καθηγητής Παθολογίας και Λοιμώξεων, Αθ. Σκουτέλης, μιλάει για το αν υπάρχει κίνδυνος να κολλήσουμε τον ιό όταν δοκιμάζουμε ρούχα.

Πως θα δοκιμάζουμε ρούχα

Η απόσταση και η χρήση μάσκας τηρούνται και στα μικρά μαγαζιά που ανοίγουν από Δευτέρα. Ένα με δύο άτομα μέσα στο κατάστημα με μάσκα, βγαίνει ένας και μπαίνει ο επόμενος, λέει η Ματίνα Παγώνη.

Σχετικά με τη δοκιμή ρούχων αναφέρει ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Ό,τι περνάει από το κεφάλι καλό είναι να μην το δοκιμάζουμε και όσο για τα υπόλοιπα να αποφεύγουμε τις πολλές δοκιμές και όταν πάμε σπίτι τα πλένουμε και κάνουμε μπάνιο.

  Πώς θα γίνονται οι δοκιμές ρούχων στα καταστήματα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο περήφανος χορός των Ποντίων υπό σφοδρή βροχή στο Σύνταγμα - Κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις μνήμης για την Γενοκτονία
Στην Πλατεία Συντάγματος πραγματοποιήθηκε η συγκινητική επίσημη αλλαγή της Προεδρικής Φρουράς στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, με Εύζωνους ντυμένους με τη φορεσιά του Πόντιου Αντάρτη
Εκδηλώσεις στο Σύνταγμα για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου
«Φώναζα "πάρτε τα λεφτά και αφήστε μου τα χαρτιά"» λέει η αθλήτρια Ανδριάνα Φωτακοπούλου που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στην Πάτρα
«Και ενώ πήγαινα προς τον καταυλισμό, σταματώ. Μπροστά μου βλέπω 50 – 60 Ρομά και λέω ‘ώπα, δεν θα σε βρούνε ποτέ εδώ’» περιγράφει η πρώην πρωταθλήτρια στίβου
Ανδριάνα Φωτακοπούλου
«Σείστηκε» το Σύνταγμα στην αλλαγή φρουράς: Οι Εύζωνες με ποντιακή φορεσιά για να τιμήσουν τα 107 χρόνια από την Γενοκτονία
Οι κεντρικές εκδηλώσεις μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου πραγματοποιούνται κάθε χρόνο ανήμερα στις 19 Μαΐου στην Πλατεία Συντάγματος από την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος
Εκδηλώσεις στο Σύνταγμα για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου