Κόσμος

Αίγυπτος: Νέο ρεκόρ θανάτων και κρουσμάτων από κορονοϊό

Τον μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων και θυμάτων από κορονοϊό σε ένα 24ωρο μετράει η Αίγυπτος, όπως έγινε γνωστό από τις αρχές της χώρας την Παρασκευή (08.05.2020).

Μέσα σε μία ημέρα η Αίγυπτος κατέγραψε 495 νέες μολύνσεις με 21 ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους από επιπλοκές της νόσου Covid – 19. Συνολικά, οι θάνατοι ανέρχονται στη χώρα σε 503.

Παράλληλα, με 495 νέα κρούσματα, που αποτελεί, επίσης, νέο ημερήσιο ρεκόρ καταγεγραμμένων μολύνσεων, με τον συνολικό τους αριθμό να φτάνει τα 8.476. Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής, 1.945 ασθενείς έχουν αναρρώσει τελείως, ενώ 2.416 άνθρωποι ήταν αρνητικοί στο διαγνωστικό τεστ για την covid – 19.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η «αποκαθήλωση» του πρίγκιπα Άντριου: Το σκάνδαλο Επστάιν και η Βιρτζίνια Τζιούφρε που τον «πέταξαν» από το παλάτι
Η Βιρτζίνια Τζιούφρε αυτοκτόνησε σε ηλικία 41 χρόνων - Στην αυτοβιογραφία της ισχυρίστηκε πως συνευρέθηκε 3 φορές με τον πρίγκιπα Άντριου, η πρώτη όταν ήταν 17 χρόνων
Πρίγκιπας Άντριου