Κόσμος

Κορονοϊός: Θλιβερό ρεκόρ με 751 νέους θανάτους στην Βραζιλία

Ο κορονοϊός χτυπά αλύπητα και στη Βραζιλία η οποία θρηνεί 751 νέους θανάτους μέσα σε ένα 24ωρο.

Η Βραζιλία είναι η χώρα που ο κορονοϊός έχει χτυπήσει περισσότερο από κάθε άλλη στη Λατινική Αμερική και πλέον αριθμεί σχεδόν 150.000 κρούσματα μόλυνσης και 10.000 θανάτους.

Αυτά τα επίσημα στοιχεία, που ανακοινώνονται στο τέλος κάθε ημέρας από το υπουργείο, αμφισβητούνται ευρέως από την επιστημονική κοινότητα στη Βραζιλία, που αναφέρει έναν εθνικό απολογισμό έως και 15 φορές υψηλότερο.

Έως το βράδυ της Παρασκευής, η χώρα των 210 εκατομμυρίων ανθρώπων κατέγραφε 145.328 επιβεβαιωμένα κρούσματα της Covid-19 και 9.897 θανάτους.

Μέσα σε 24 ώρες, καταγράφηκαν 10.222 επιπλέον περιπτώσεις μόλυνσης σε αυτήν τη χώρα, που ενδέχεται τον Ιούνιο να είναι το νέο επίκεντρο της πανδημίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σοκ στο Μεξικό: Δολοφόνησαν σε live μετάδοση μία υποψήφια δήμαρχο και 3 άτομα κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης
Σε ένα βίντεο που ανέβηκε στα social media κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης στο Facebook από την Yesenia Lara, ο κόσμος φαίνεται να τρέχει και να ουρλιάζει αφού ακούστηκαν πυροβολισμοί σε μια πομπή με μοτοσικλέτες
Αξιωματικοί φρουρούν κοντά σε όχημα που ενεπλάκη σε ανταλλαγή πυροβολισμών στη Βερακρούς