Ελλάδα

18 παραβάσεις την Τετάρτη για αποστάσεις ασφαλείας και μη χρήση μάσκας

18 ήταν οι παραβάσεις για μη τήρηση της ελάχιστης απόστασης και μη χρήση μάσκας χθες, Τετάρτη 13 Μαΐου, σε όλη την Ελλάδα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ, οι συγκεκριμένες παραβάσεις, για τις οποίες επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 150 ευρώ, σημειώθηκαν στις εξής περιοχές; 8 στο Βόρειο Αιγαίο, 4 στη Δυτική Ελλάδα, 3 στην Κρήτη, 2 στην Αττική και 1 στην Πελοπόννησο.

Σημειώνεται, ότι από την έναρξη του μέτρου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 304 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα πρόστιμα.

56 παραβάσεις για μετακινήσεις εκτός νομού

Παράλληλα, για μετακινήσεις εκτός νομού του τόπου κατοικίας βεβαιώθηκαν 56 παραβάσεις σε όλη την Ελλάδα και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα 150 ευρώ, ως εξής: 23 στην Κεντρική Μακεδονία, 13 στην Ήπειρο, 5 στην Αττική, 4 στη Δυτική Ελλάδα, 3 στο Βόρειο Αιγαίο, 2 στη Θεσσαλονίκη, 2 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 2 στη Θεσσαλία, 1 στη Στερεά Ελλάδα και 1 στην Κρήτη.

Από την έναρξη του μέτρου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί 945 παραβάσεις σε όλη τη χώρα και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα.

Επίσης, για λειτουργία επιχειρήσεων, παρά τη σχετική απαγόρευση, βεβαιώθηκαν 2 παραβάσεις και συνελήφθησαν ισάριθμα άτομα.

Από την έναρξη του μέτρου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί σε όλη τη χώρα 616 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 602 άτομα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το θέατρο που έπαιξε ο 50χρονος στο Κορωπί αφού ξυλοκόπησε άγρια την σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους - Σε κρίσιμη κατάσταση η 40χρονη
Διασωληνωμένη παραμένει η γυναίκα που δέχθηκε μπουνιές και κλωτσιές από τον σύζυγός της - Τα 2 παιδιά τους οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων, μέχρι να αποφασιστεί ποιος θα αναλάβει την επιμέλειά τους
Man threatening a woman in the bedroom, she is scared and lying in bed, domestic violence concept 8
«Θειούλη» είχε αποθηκευμένο στο κινητό του τον 68χρονο ο εργοδότης των 22χρονων κατηγορούμενων στη Φοινικούντα - Τι κατέθεσε ο ανιψιός του θύματος
Την ώρα που ο εργοδότης των φερόμενων δραστών της δολοφονίας στη Φοινικούντα κατέθεσε ότι δεν γνώριζε το 68χρονο θύμα, το οποίο αποκάλεσε «σκουπίδι», η επαφή στον κινητό του τον «καίει» δημιουργώντας αντιφάσεις
Οι κατηγορούμενοι στη Φοινικούντα