Πολιτική

Με μάσκα – ασπίδα υποδέχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης τον Κοτρωνιά

Συνάντηση με τον βουλευτή Φθιώτιδας, Γιώργο Κοτρωνιά, είχε στο γραφείο του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Οι δύο άντρες συνομίλησαν για θέματα της Φθιώτιδας φορώντας μάσκες, με τον υπουργό Ανάπτυξης να φορά μάσκα – ασπίδα.

“Σήμερα είχα την χαρά και την τιμή να συναντηθώ με τον υπουργό ανάπτυξης κύριο Άδωνι Γεωργιάδη”, δήλωσε ο κ. Κοτρωνιάς.
Και συνέχισε: “Συζητήσαμε τρία θέματα για τα οποία έχω να ανακοινώσω τα εξής:
1. Για την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, ο υπουργός την εβδομάδα που μας έρχεται θα αναλάβει πρωτοβουλία για το θέμα. 
2. Οι πωλητές λαϊκών αγορών της Λοκρίδας που πωλούσαν στην Αθήνα εντάσσονται στις πληττόμενες ομάδες επαγγελματιών θα τους δοθούν 800€ και θα μπορούν να πάρουν χαμηλότοκα δάνεια.
3. Τα κυλικεία των σχολείων εντάσσονται στους ΚΑΔ Πληττομένων επιχειρήσεων θα αποζημιωθούν και θα παγώσουν τα ενοίκια τους μέχρι το τέλος του έτους.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό για τις πρωτοβουλίες που θα πάρει για να δούμε όλοι μαζί την τύχη της ΠΕΛ σε μια εποχή ,που ασφαλώς , δεν είναι η καλύτερη για τους εκθεσιακούς οργανισμούς”.

Πηγή: fonografos.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζυμώσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για πρόταση προανακριτικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Το ενδεχόμενο καταλογισμού ευθυνών και στον πρωθυπουργό και η διαφωνία Φάμελλου με Φαραντούρη
Στην Κουμουνδούρου, δεν φαίνεται να έχουν καταλήξει εάν θα  βάλουν στο κάδρο των ευθυνών και τον πρωθυπουργό
Το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ