Ελλάδα

Κορονοϊός: Δύο νέα κρούσματα και τέσσερις νεκροί στην Ελλάδα

Δύο νέα κρούσματα κορονοϊού επιβεβαιώθηκαν στην Ελλάδα, σύμφωνα με την σημερινή (01.06.2020) ενημέρωση του ΕΟΔΥ, ενώ τέσσερις συμπολίτες μας κατέληξαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2918 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων το 55.1% άνδρες. Από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 179 θάνατοι. Η μέση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι τα 76 έτη. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 12 (75.0% άνδρες). 

Από το σύνολο των 2918 κρουσμάτων, 637 (21.8%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό, 1695 (58.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα και τα υπόλοιπα δεν σχετίζονται ούτε με ταξίδι ούτε με άλλο γνωστό κρούσμα ή είναι ακόμαυπό διερεύνηση. Η μέση ηλικία των κρουσμάτων είναι τα 48 έτη, ενώ η μέση ηλικία των θανάτων είναι τα 76 έτη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αυτοκίνητο έπεσε σε χαντάκι στην Πεντέλη: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες
Δύο από τους τρεις τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση - Το αυτοκίνητο που κινούνταν στη Λεωφόρο Διονύσου στη Πεντέλη για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο εξετράπη της πορείας του
Τροχαίο στην Πεντέλη
Ανανεώθηκε πριν 44 λεπτά