Κόσμος

Βουτιά στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης

Οι τρεις βασικοί δείκτες στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης υπέστησαν σήμερα τη μεγαλύτερη ημερήσια ποσοστιαία πτώση εδώ και δυο εβδομάδες.

Οι λόγοι που βούλιαξε το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης είναι η άνοδος των κρουσμάτων του νέου κορονοϊού στις ΗΠΑ που ενέτεινε τους φόβους για νέα lockdown και επιδείνωση της οικονομικής ζημίας.

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με πτώση 710,16 μονάδων (-2,72%), στις 25.445,94 μονάδες. Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε μειωμένος κατά 222,2 μονάδες (-2,19%), στις 9.909,17 μονάδες.

Ο δείκτης S&P 500, ο οποίος θεωρείται ο πιο ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με πτώση 80,96 μονάδων (-2,59%), στις 3.050,33 μονάδες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο κινητήρας του αεροσκάφους που συνετρίβη στο Κεντάκι πήρε φωτιά και αποκολλήθηκε - Συγκλονιστικά βίντεο, 12 νεκροί
Η UPS έχει σταματήσει τις πτήσεις από τη Λούιβιλ - Το αεροσκάφος συνετρίβη σχεδόν πέντε χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο, σύμφωνα με την αστυνομία, πέφτοντας πάνω σε εγκατάσταση «ανακύκλωσης πετρελαίου»
Το φλεγόμενο αεροσκάφος στο Κεντάκι
Συνελήφθη ο Λίβυος στρατηγός Οσάμα Αλ-Μασρί για βασανισμούς μεταναστών – Είχε αφεθεί ελεύθερος από τις ιταλικές αρχές πριν ένα χρόνο
Ο Αλ-Μασρί είχε συλληφθεί προηγουμένως στο Τορίνο στις 19 Ιανουαρίου, κατόπιν εντάλματος σύλληψης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, για εγκλήματα πολέμου, βασανιστήρια, δολοφονία και σεξουαλική βία
Ιταλική αστυνομία