Ελλάδα

Μπακογιάννης: Η Αγία Σοφία δεν είναι εργαλείο πολιτικής, δεν είναι ιδιοκτησία

«Η Αγία Σοφία δεν είναι εργαλείο πολιτικής, δεν είναι ιδιοκτησία. Είμαστε όλοι προσωρινοί στο πέρασμα της ιστορίας και όποιος δεν το αντιλαμβάνεται, διαπράττει ύβρη» αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Όπως σημειώνει ο κ. Μπακογιάννης: «Κληρονομούμε και παραδίδουμε στις επόμενες γενιές τη διαφύλαξη και την προστασία των παγκόσμιων συμβόλων. Η Αθήνα, οικοδέσποινα και θεματοφύλακας της ιστορίας, το γνωρίζει καλά».

«Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας, εισηγούμαι την έκδοση ψηφίσματος, για να στείλουμε το δικό μας μήνυμα. Το μήνυμα που λέει ότι οι όποιες δικαστικές ή πολιτικές αποφάσεις είναι, εν τέλει, πολύ μικρές και εφήμερες μπροστά στην ιστορία της Αγίας Σοφίας» καταλήγει ο κ. Μπακογιάννης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αναπάντητα ερωτήματα για το τροχαίο στη Θεσσαλονίκη με θύματα πατέρα και 13χρονο γιο - «Έχουμε τρελαθεί, λένε ότι έφταιγε το φορτηγό»
Συνελήφθη ο 34χρονος οδηγός του φορτηγού με καταγωγή από τη Βόρεια Μακεδονία - Γιος και μητέρα που ανασύρθηκαν ζωντανοί από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου τους, νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη