Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 14 Ιουλίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Σήμερα μπορείς να επωφεληθείς από τις συγκυρίες και την εύνοια των πλανητών και να δώσεις λύσεις σε προβληματικές περιοχές της ζωής σου. Φαίνεται να αναλαμβάνεις δράση για ένα θέμα στο οποίο είχες κλείσει τα μάτια ή αισθάνθηκες πως δεν περνάει από το χέρι σου. Μπορεί να είσαι λίγο ανυπόμονη όμως τα καταφέρνεις. Συναισθηματική ικανοποίηση και ασφάλεια εισπράττεις από τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το μυαλό σου αναπολεί και τρέχει στο παρελθόν.

Ταύρος: Είναι η τέλεια στιγμή για να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στην αντιμετώπιση μακροχρόνιων προβλημάτων ή συμπεριφοράς που σε κρατούν πίσω. Μπορεί να είσαι εξαιρετικά παραγωγική αυτόν τον καιρό. Μην παρασύρεσαι σε παράλληλες καταστάσεις εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.

Δίδυμοι: Έλεγξε καλού κακού σήμερα την παρορμητικότητα και την ανυπομονησία σου, μιας και εύκολα μπορεί να οδηγηθείς σε λανθασμένα συμπεράσματα και αποφάσεις. Ακολούθησε τα γνώριμα μονοπάτια στα εργασιακά και απόφυγε τις ριζοσπαστικές αλλαγές και δηλώσεις. Επιδίωξε να είσαι όσο το δυνατόν πιο ευέλικτη και αντικειμενική στις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, αναζήτησε καινούριες γνωριμίες και δραστηριότητες, που θα χρωματίσουν την καθημερινότητά σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις