Κόσμος

Λονδίνο: Από 17 έως 22 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί η Εβδομάδα Μόδας

Το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας (BFC) ανακοίνωσε ότι η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο ως εκδήλωση που θα περιλαμβάνει ψηφιακές δράσεις, μαζί με φυσικές επιδείξεις μόδας, σύμφωνα με τις κυβερνητικές οδηγίες τήρησης των κοινωνικών αποστάσεων.

Από τις 17 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου προσκαλεί τους σχεδιαστές τόσο γυναικείων όσο και ανδρικών συλλογών ενδυμάτων να συμμετάσχουν στις παρουσιάσεις ουδέτερες φύλου.

Το προσωρινό πρόγραμμα αναμένεται να ανακοινωθεί αργότερα το καλοκαίρι.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί παράλληλα με τη λειτουργία της ψηφιακής πλατφόρμας LFW που θα φιλοξενεί αποκλειστικά περιεχόμενο πολυμέσων και θα είναι διαθέσιμη τόσο σε καταναλωτές όσο και στο εμπορικό κοινό «επιτρέποντας τη συνεργασία και τη συνένωση της μόδας, του πολιτισμού και της τεχνολογίας» εξηγεί το British Fashion Council σε ανακοίνωσή του.

Η ανακοίνωση των ημερομηνιών διεξαγωγής της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου ακολουθεί την είδηση ότι η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι θα πραγματοποιηθεί, όπως είχε προγραμματιστεί, με παρουσίαση των συλλογών Άνοιξη/ Καλοκαίρι του 2021 από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 6 Οκτωβρίου.

Το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας (BFC) ιδρύθηκε το 1983 για να προωθήσει τη βρετανική μόδα διεθνώς και να συντονίσει αυτήν την προώθηση μέσω Εβδομάδων Μόδας, εκθέσεων και εκδηλώσεων. Το BFC υποστηρίζει σχεδιαστές που ξεκινούν σε επίπεδο σχολής και επίσης εντοπίζει ταλέντα και στηρίζει επιχειρήσεις του κλάδου.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ιράν καλεί τους κατοίκους του Ισραήλ να εκκενώσουν – Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε ότι εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον ισραηλινών αεροπορικών βάσεων
«Τιμωρητικές επιχειρήσεις θα διεξαχθούν σύντομα» λέει ο αρχηγός του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων του Ιράν
Επίθεση πυραύλων από το Ιράν στο Ισραήλ, στη Χάιφα 5
Έκτακτη σύσκεψη Τραμπ με την Ομάδα Εθνικής Ασφαλείας – Το αίτημα του Ισραήλ προς τις ΗΠΑ για αμυντική στήριξη
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Axios, o Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου πιστεύει ότι ο Τραμπ είναι πιθανό να εμπλακεί τις επόμενες ημέρες στον πόλεμο κατά του Ιράν
Τραμπ - Νετανιάχου 29
Ισραήλ: «Θα τελειώσουμε με το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν σε μια με δύο εβδομάδες» λένε οι IDF
Οι Ισραηλινές Αμυντικές Ένοπλες Δυνάμεις αναφέρουν ότι περίπου το 40% των βαλλιστικών πυραύλων του Ιράν, ή περίπου 200, έχουν καταστραφεί ή εξουδετερωθεί μέχρι στιγμής εν μέσω της επιχείρησης
Ένα αναχαιτιστικό σκάφος πετάει στον ουρανό καθώς πύραυλοι από το Ιράν εκτοξεύονται προς το Ισραήλ, όπως φαίνεται από το Τελ Αβίβ 4