Κόσμος

Σύνοδος Κορυφής: Έκαναν διάλειμμα για… τηγανιτές πατάτες! (pic)

Καθώς οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται στην Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες με επίκεντρο το Ταμείο Ανάκαμψης, τέσσερις πρωθυπουργοί έκαναν διάλειμμα για να απολαύσουν τις διάσημες τηγανιτές πατάτες του Βελγίου.

Η πρωθυπουργός της χώρας Σοφί Βιλμές ανήρτησε στο Twitter μια φωτογραφία όπου διακρίνεται η ίδια και ο ομόλογός της από το Λουξεμβούργο Ξαβιέ Μπετέλ έξω από το περίφημο Maison Antoine, ενώ κάθονται για να απολαύσουν τις τηγανιτές τους πατάτες.

Μαζί τους οι πρωθυπουργοί της Εσθονίας Γιούρι Ράτας και της Μάλτας Ρόμπερτ Αμπέλα. Και οι τέσσερις έκατσαν μαζί έξω από το εστιατόριο στην πλατεία Jourdan, το οποίο έχει, επίσης, επιλέξει και η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ για ένα σνακ στα διαλείμματα προηγούμενων Ευρωπαϊκών Συνόδων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Politico: Η Ευρώπη ανίκανη να καθορίσει πραγματικές εγγυήσεις ασφάλειας για την Ουκρανία
Οι σύμμαχοι του Κιέβου πολλαπλασιάζουν τις ανακοινώσεις αλλά δυσκολεύονται να προτείνουν μια συγκεκριμένη λύση για την προστασία της Ουκρανίας από νέα ρωσική επίθεση σε περίπτωση ειρηνευτικής συμφωνίας
Γερμανοί στρατιώτες σε εκπαίδευση του ΝΑΤΟ
Ισραήλ: Εγκρίθηκε το εποικιστικό σχέδιο οικοδόμησης στη ζώνη Ε1 στη Δυτική Όχθη – Απειλείται η λύση των δύο κρατών
Η ισραηλινή κυβέρνηση έδωσε το πράσινο φως για την κατασκευή 3.400 κατοικιών στη κατεχόμενη Δυτική Όχθη – Ένα αμφιλεγόμενο σχέδιο που θα διχοτομήσει τα παλαιστινιακά εδάφη
Ισραηλινοί στρατιώτες στη Δυτική Όχθη