Χωρίς κατηγορία

Ηλεία: Βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του! Είχε πεθάνει τουλάχιστον 3 μέρες

Ένας ηλικιωμένος άντρας – περίπου 75 ετών – εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Τραγανό του Δήμου Πηνειού.

Η δυσοσμία μέσα στη ζέστη αλλά και η μη εμφάνισή του στη γειτονιά του, προκάλεσε την ανησυχία των συγχωριανών του που κάλεσαν την Αστυνομία.

click4more: Τραγωδία στα Σύβοτα! Πνίγηκε 21χρονος στην “Πισίνα”

Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι εντόπισαν τη σορό του ηλικιωμένου σε προχωρημένη σήψη.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο ηλικιωμένος έχει πεθάνει τουλάχιστον τρεις μέρες πριν. Ζούσε μόνος του και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Στο σπίτι βρέθηκαν κάποια από τα πορτοπαράθυρα καρφωμένα με ξύλα από μέσα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες φοβόταν αρκετά και για λόγους ασφαλείας είχε προβεί σε αυτή την κίνηση.

πηγή: ilialive.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Σε ένα χρόνο έτοιμη η νέα Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας για ογκολογικούς ασθενείς του Λαϊκού
«Σε ένα χρόνο από σήμερα, με την βοήθεια του Θεού, θα κάνουμε τα εγκαίνια και θα δώσουμε την αξιοπρέπεια που τους αξίζει στους ασθενείς μας που σήμερα ταλαιπωρούνται στην Σεβαστουπόλεως»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Μάριο Θεμιστοκλέους στην έναρξη εργασιών κατασκευής της νέας κλινικής για ογκολογικούς ασθενείς
Ο Αύγουστος Κορτώ για τη διπολική διαταραχή: Εύχομαι η χώρα να μορφώσει τους ανθρώπους ώστε να μη νομίζουν ότι είμαστε τρελοί
«Από τότε που διαγνώστηκα, μελετώ τη διπολική διαταραχή με τρομερό ενδιαφέρον - είναι κομμάτι του εαυτού μου», εξομολογήθηκε ο γνωστός συγγραφέας
Αύγουστος Κορτώ
Συγχαρητήρια από τον ΠτΔ Κωνσταντίνο Τσαούλα στην χάλκινη εθνική ομάδα πόλο - «Χάρισαν χαρά και περηφάνεια σε όλους»
«Οι διεθνείς μας, με το ασίγαστο πνεύμα αγωνιστικότητας που τους διακρίνει, κατέκτησαν το μοναδικό μετάλλιο σε κορυφαία διοργάνωση που έλειπε από τη μεγάλη συλλογή του ελληνικού πόλο»
Κωνσταντίνος Τασούλας και Νικήτας Κακλαμάνης
Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Μινεάπολη από πράκτορα ICE - Τραυματίστηκε στο πόδι μετανάστης από τη Βενεζουέλα
Στο νοσοκομείο ο τραυματίας αλλά και ο πράκτορας καθώς δέχθηκε επίθεση από κατοίκους της περιοχής - «Το έκανε από άμυνα», υποστηρίζει το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας
Επεισόδια