Κόσμος

Τελικός Champions League: Ο κορονοϊός… λατρεύει πανηγυρισμούς και επεισόδια – Σε επιφυλακή η γαλλική αστυνομία

Ο τελικός του Champions League έφτασε, με πρωταγωνίστριες της μεγάλης βραδιάς την Παρί Σεν Ζερμέν και την Μπάγερν Μονάχου. 

Η αστυνομία του Παρισιού προετοιμάζεται πυρετωδώς για τους ενδεχόμενους πανηγυρισμούς ή/και πιθανά επεισόδια, καθώς θέλουν να… προλάβουν τον συνωστισμό των οπαδών, την ώρα που τα κρούσματα κορονοϊού αυξάνονται -και πάλι- ραγδαία, μετά το lockdown.

Αξιωματούχοι σημειώνουν ότι θα επιβληθεί η χρήση χειρουργικών μασκών και θα διανεμηθούν μέσα ατομικής προστασίας σε διάφορες τοποθεσίες, όπως η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Όλο και πιο κοντά η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ - Στη Γερουσία την ερχόμενη εβδομάδα η διαδικασία επικύρωσης για τη θέση της πρέσβειρας των ΗΠΑ στην Ελλάδα
Οι Ρεπουμπλικανοί σχεδιάζουν να ενεργοποιήσουν τη λεγόμενη «πυρηνική επιλογή», για να ξεμπλοκάρουν τις καθυστερήσεις των Δημοκρατικών
Η Kimberly Guilfoyle, υποψήφια του Προέδρου Τραμπ για τη θέση της πρέσβειρας των ΗΠΑ στην Ελλάδα 1