Ελλάδα

Καταθέτει ξανά για τη διάρρηξη στο σπίτι της η Τουλουπάκη – Τι της πήραν

Συμπληρωματική κατάθεση στους αστυνομικούς θα δώσει σήμερα (24.08.2020) η Ελένη Τουλουπάκη για την διάρρηξη που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ή οι δράστες της διάρρηξης στο σπίτι της Ελένης Τουλουπάκη πήραν έναν σκληρό δίσκο και πιθανότατα κάποια έγγραφα.

 Click4more Διάρρηξη Τουλουπάκη: Στο γραφείο επικέντρωσαν την προσοχή οι δράστες –

Αντίθετα, όπως είχε ήδη γίνει γνωστό από χθες από το σπίτι της Εισαγγελέως Διαφθοράς δεν λείπουν κοσμήματα ή άλλα είδη αξίας.

Πάντως, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως, σύμφωνα με πληροφορίες, το διαμέρισμα της δεν φυλασσόταν αν και όπως λέει η ίδια η επικεφαλής Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς, έπρεπε να φυλάσσεται 24 ώρες το 24ωρο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των 16 διαρρηκτών που θησαύριζαν στη Θεσσαλονίκη
Κατηγορούνται για δεκάδες διαρρήξεις σε Θέρμη, Πανόραμα, Πυλαία, Εύοσμο, Ευκαρπία, Ωραιόκαστρο, Δέλτα, Χαλάστρα, Πέλλα, Ημαθία, Πιερία, Λάρισα, Βοιωτία, Τρίκαλα, Γρεβενά, καθώς και Πειραιά, Σαρωνίδα, Ανάβυσσο και Αχαρνές Αττικής
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.