Κόσμος

Δεν θα μείνει κανείς! Θετική στον κορονοϊό και η μεγαλύτερη κόρη του Μπερλουσκόνι

Μετά τον πατέρα της και τα αδέρφια της, θετική στον κορονοϊό βρέθηκε και η μεγαλύτερη κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Μαρίνα. Την είδηση μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa

Στενοί συνεργάτες της Μαρίνας Μπερλουσκόνι, πάντως, αφήνουν να διαρρεύσει ότι είναι καλά στην υγεία της και συνεχίζει να εργάζεται κανονικά.

Click4more Κορονοϊός: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του Μπερλουσκόνι

Την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι νοσούν και δύο από τα μικρότερα παιδιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι: η Μπάρμπαρα, 36 ετών και ο Λουίτζι, 31 ετών.

Η Μαρίνα Μπερλουσκόνι, 54 ετών και κορυφαία μάνατζερ του οικογενειακού ομίλου, είχε τεθεί σε αυτοαπομόνωση από την περασμένη Τετάρτη, όταν ο πατέρας της και πρώην πρωθυπουργός διαγνώσθηκε θετικός στον ιό.

Στο μεταξύ, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι παραμένει στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου και, σύμφωνα με πληροφορίες, του χορηγείται αγωγή με φάρμακο που έχει χρησιμοποιηθεί για την θεραπεία του Έμπολα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συμφωνία των ηγετών της ΕΕ για δάνειο 90 δισ. ευρώ στην Ουκρανία: «Ήταν ενδεδειγμένη λύση», λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Στην περίπτωση που η Ρωσία αρνηθεί να καταβάλλει τις αποζημιώσεις, η Ουκρανία θα χρησιμοποιήσει τα παγωμένα κρατικά περιουσιακά στοιχεία της Ρωσίας για να αποπληρώσει το δάνειο - Οι δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι με τον Αντόνιο Κόστα 55