Ελλάδα

Αλλάζει ημερομηνία λόγω μέτρων η συναυλία Αρβανιτάκη – Κότσιρα στο ΟΑΚΑ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Σε συνέχεια των χθεσινών ανακοινώσεων και των μέτρων που εξέδωσε η κυβέρνηση, είμαστε αναγκασμένοι να αναβάλλουμε τη σημερινή συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και του Γιάννη Κότσιρα προκειμένου να εναρμονιστεί ο χώρος του OAKA Open Air σύμφωνα με τις νέες διατάξεις».

Αυτό τονίζεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν από λίγο και αναφέρεται ότι η συναυλία μεταφέρεται για το Σάββατο 3 Οκτωβρίου. Τα εισιτήρια θα ισχύουν αυτόματα για τη νέα ημερομηνία.

Η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής: «Σας υπενθυμίζουμε ότι το παραπάνω γίνεται με γνώμονα την ασφάλεια όλων και σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δημητρακόπουλος: Μειωμένες ζημίες για Τσιάρα, Μηταράκη, Παπακώστα από την έκθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ
«Υποτιμάται η κοινή λογική εάν πιστέψουμε ότι ένας υπουργός παραβίασε το συνταγματικό του καθήκον για να ενισχυθεί παράνομα κάποιος αγρότης ή κτηνοτρόφος με 3000 ή 7000 ευρώ»
Μιχάλης Δημητρακόπουλος
«Έλεγε ότι θα σε πυροβολήσω και θα σου ρίξω χειροβομβίδα» - Τρόμος για 22χρονη στην Κρήτη από τον πρώην σύντροφό της
Ο 26χρονος δράστης είχε συλληφθεί πρόσφατα για εξύβριση και απειλή σε βάρος γυναίκας, καθώς και για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της τότε συζύγου του
woman raised her hand for dissuade, campaign stop violence against women. Asian woman raised her hand for dissuade with copy space, black and white color